Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Σκεπάστηκαν τα ίχνη, αλλά δεν χάθηκαν...



Μόλις άρχισε η ιστορία να αποκτάει διαστάσεις, έτρεχαν να μπαζώσουν το χώρο κατευθείαν για να μη φαίνονται τα σημάδια της θεμελίωσης.
Ντροπή σας!!!
Και κάνετε τους ανήξερους και τους απαθείς. Κάνετε παρεμβάσεις σ' ένα χώρο που πρέπει να τον φυλάμε ως κόρη οφθαλμού.

Παραθέτουμε παρακάτω τον χώρο, όπως ήταν όταν εντοπίστηκε απ' την κάμερα κατά τη διάρκεια των εργασιών, όπου φαίνονται ξεκάθαρα τα σημάδια της θεμελίωσης, τα οποία μετά την παρέμβαση, σκεπάστηκαν ΑΛΛΑ ΔΕ ΧΑΘΗΚΑΝ.




Οι 3 τελευταίες φωτογραφίες προέρχονται από το blog: http://stin-press-a.blogspot.com

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ ακοψυχος
Λ ασπολογος
Α φασιακος
Σ υκοφαντης
Τ ερατολογος
Ε υθυνοφοβος

Τ ομαριστης
Ο ραματιστης
Ν τικαφαλους(καραγατσιανο)

Ανώνυμος είπε...

σημερα ειναι και του ΦΑΙΔΡΟΥ να τον
χαιρομαστε

Ανώνυμος είπε...

Αγία Νέα Γενιά

Για την αυθαιρεσία πράγματι είναι απορίας άξιο πως σε όλο το δήμο αλλά και στο δημοτικό συμβούλιο δεν βρέθηκε κάποιος να κάνει αναφορά περί άδειας.
Πάντως εκτός του θέματος για την αυθαιρεσία, όπως επίσης και την παρέμβαση με ασύμβατα υλικά σε χώρο πράσινου που είναι πραγματικά τερατώδη σφάλματα και ένδειξη ασχετοσύνης και προχειρότητας, έχω την απορία γιατί θα πρέπει να υπάρχει ένα εκκλησάκι μέσα στον πευκώνα.
Δηλαδή τόσα χρόνια ήταν αναξιοποίητα και τώρα που αποφάσισαν να κάνουν παρέμβαση επέλεξαν αυτό? Αυτό είναι που έχει ανάγκη το αλσάκι ως παρέμβαση?
Λείπουν οι ναοί και τα εκκλησάκια, οι συναγωγές και χρειάζεται η πόλη ακόμα ένα τόπο λατρείας.? Έτσι κι αλλιώς τώρα είναι της μόδας και φτιάχνει ο καθένας στην αυλή του, στα πεζοδρομία (τα δημοτικά παρακαλώ) μπροστά στο σπίτι του (παράνομα), στις αυλές, στους ακάλυπτους των πολυκατοικιών..
Αναρωτιέμαι αν υπήρχαν ιδέες για κάτι πιο πρωτότυπο η κάτι χρησιμότερο για περισσότερους συμπολίτες. Για παράδειγμα μια πιστά για ποδήλατα και skateboards, αναψυκτήριο, μια κούνια ακόμα, μιας και τις καλές μέρες υπάρχει ουρά από τα παιδία στις 3-4 κούνιες του μεγάλου άλσους. Ένα τσιμεντένιο τραπέζι πινγκ πονγκ, ένα κηπάκι. Μια άλλη ιδέα – αντιγραφή από τα πάρκα των μητροπόλεων του κόσμου. Κάτι που λείπει, που είναι συμβατό με το χώρο και είναι ουδέτερο για όλους.
Χριστιανοί ορθόδοξοι, Καθολικοί, Μάρτυρες του Ιεχωβά, Ευαγγελιστές, Μουσουλμάνοι, Άθεοι ή ότι άλλο, ας βρεθούν με τους ομόθρησκούς της πόλης και ας αγοράσουν χώρους για να χτίσουν η να διαμορφώσουν τόπους λατρείας του Θεού που πιστεύουν. Όχι όμως σε δημόσιο η δημοτικό χώρο άλλος ένας. Και μάλιστα μιας ορισμένης θρησκείας. Δηλαδή οι αλλόθρησκοι που ταξιδεύουν με το τρένο δεν θέλουν να προσευχηθούν για καλό ταξίδι ή να ευχαριστήσουν για την ασφαλή τους άφιξη?
Τα πάντα αλλάζουν στον κόσμο, ιδέες και «πιστεύω» αιώνων καταρρίπτονται με αποδείξεις και επιμένουμε να είμαστε προσκολλημένοι στο παλιό στο συντηρητικό στα ιδία και τα ιδία. Και αναρωτιέμαι για το αν υπάρχει ίχνος διαφοράς, μεταξύ νέας και παλιάς γενιάς, κάτι που τόσο έντονα χρησιμοποιήθηκε στις τελευταίες δημοτικές έλλογες ως μότο, και ανέδειξαν τελικά σε μπροστάρη τη «νέα γενιά».

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Λευθέρη τι έκανες για να βρεθεί αυτός που κατασκεύασε τα θεμέλια μπροστά τα μάτια της αστυνομίας αλλα και σε σενα δίπλα , αν δεν κάνω λαθος εκει διπλα εργάζεσαι, σαν δημοτικός συμβουλος έχεις καθηκον να αποκαλυφθει ο ένοχος ,δεν φτάνειμόνο να καταγγελθεί το γεγονός , και κάτι άλλο γιατί δεν ξηλώθηκαν τα θεμέλια ?, αν ξέρω ... καποια στιγμη που θα ξεχαστεί το γεγονός ....περιμένω ενέργειες απο σένα προσωπικά .

Λευτέρης Χαμαλίδης είπε...

Δηλαδή το ζήτημα δεν είναι το γεγονός και ποιοί το έκαναν, αλλά σώνει και καλά τι πρέπει να κάνει κάποιος για να το αποτρέψει.
Σ' ένα σύστημα που λειτουργεί με συγκεκριμένο τρόπο, δεν είναι εύκολο να αποκτήσεις πολλά στοιχεία για να μιλήσεις δημόσια με τεκμηριωμένο λόγο, αλλιώς θα χαρακτηριστείς συκοφάντης.
Για έναν ανώνυμο είναι ευκολότερο να πει κάτι παραπάνω.
Να είστε σίγουροι ότι το θέμα δε θα ξεχαστεί.
Όσον αφορά στη θεμελίωση, μόνο κάποια τσέρκια αφαιρέθηκαν. Τα υπόλοιπα έμεινα μέσα θαμένα.

Ανώνυμος είπε...

Μας χαρίζαν γάιδαρο και τον κοιτάζαμε στα δόντια.. Πάλι καλά που υπάρχουν τα blog του Πρεμίδη, του Χαμαλίδη και άλλα δυο τρία και μαθαίνουμε τι γίνεται.. Το αν τα επικροτούμε η όχι είναι προσωπικό θέμα..
Έτσι όπως πάει η Δημοτική αρχή, μην εκπλαγείτε αν δούμε αυθαίρετα και στα.. νεκροταφεία.. Όπου βολέψει βρε αδερφέ!!
Ο ανώριμος!!

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος που βλέπει TV και δεν μπαίνει στα BLOG τι κατάλαβε και μάλιστα όταν ακούει τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο να λέει ότι δεν δεν υπάρχει τίποτα ? Οτι όλοι της αντιπολίτευσης είστε ψεύτες και συκοφάντες!!!Οι ΕΝΤΑΞΕΙ ή τέλος πάντων όσοι απόμειναν θα σας τρελάνουν όλους.Φυσικά με τις οδηγίες του Συμβούλου Επικοινωνίας κ.Πετρίδη