Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Δρομολόγια Αστικών Λεωφορείων

Μετά από τις έντονες επισημάνσεις και παραινέσεις που έγιναν για την αύξηση του αριθμού των δρομολογίων, αφού η Δημοτική Αρχή με το ΚΤΕΛ πρότειναν 3 δρομολόγια ημερησίως, χαίρομαι που εισακουστήκαμε και έγινε τροποποίηση στον αριθμό. Βέβαια δεν είναι το απολύτως ικανοποιητικό επίπεδο, αλλά 7 δρομολόγια είναι αρκετά θετικό στοιχείο για ξεκίνημα.
Χαίρομαι ιδιαίτερα γι' αυτό και το επικροτώ.
Το πρόγραμμα των δρομολογίων έχει ως εξής:
Από τον Ο.Α.Ε.Δ. προς την πλατεία του Πύργου είναι:
7:30, 9:30, 11:30, 13:30, 16:00, 18:00, 20:00
Από την πλατεία του Πύργου προς τον Ο.Α.Ε.Δ. είναι:
8:30, 10:30, 12:30, 14:30, 17:00, 19:00, 21:00

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΥΤΕΡΗ......
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΩΤΩ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ:
ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ???ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ???ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΚΑΤΕΒΑΝΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΣΤΙΚΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ??ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ??

Λευτέρης Χαμαλίδης είπε...

Αυτό που λες είναι εξαιρετική πρόταση.
Βέβαια, το ΚΤΕΛ φρόντισε να διαχωρίσει, την Αστική Συγκοινωνία με τη Δημοτική Συγκοινωνία (σύνδεση των οικισμών του Δήμου με το Αστικό κέντρο).
Πάντως είναι πρόταση για διερεύνιση. Πρέπει βέβαια επιτέλους η δημοτική αρχή ν' ανοίξει το φάκελο αυτό και να ενημερώσει για το τι ακριβώς γίνεται μ' αυτό το θέμα και να καλεστεί το ΚΤΕΛ να κουβεντιάσουμε όλοι μαζί.

Ανώνυμος είπε...

τα δρομολογια εχουν αλλαξει..απο ζαχαρη ξεκινανε