Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

Βόλεϋ Α2 : Ορεστιάδα - Μεταμόρφωση 3-0

Παρόλες τις σοβαρές απουσίες (Νταντής, Γραμματικόπουλος, Καρδαμανίδης), η ομάδα της Ορεστιάδας πέτυχε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Α2.
Μεγάλες όμως ήταν κι οι απουσίες των παραγόντων της τοπικής πολιτικής σκηνής από το ματς.
Αλήθεια, μια ερώτηση κρίσεως:
Πόσοι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν αγοράσει εισητήρια διαρκείας της ομάδας βόλεϋ???

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η συμβολή στην πρόοδο και ανάπτυξη της ομάδας, εάν βέβαια θέλουμε να προοδεύσει η ομάδα, γίνεται με την έμπρακτη στήριξή της μέσω του Δήμου. Τρόποι υπάρχουνε,θέλουμε να τους εντοπίσουμε ή είναι προτιμότερο να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του "πολιτισμού" μέσω χρηματοδότησης "ερασιτεχνικών" θεατρικών ομάδων. Η τάση λαικισμού που διακρίνει τις τελευταίες αναρτήσεις σας ελπίζω να είναι προσωρινή και εφήμερη έτσι ώστε να ασχοληθείται με την ουσία των θεμάτων και όχι την επιφάνεια "πόσοι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν αγοράσει εισητήρια διαρκείας της ομάδας βόλευ?" φθηνό!!!!!!

patounik είπε...

Επειδή η άγνοια και ο λαϊκισμός οδηγούν στην παραπληροφόρηση: ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ χρηματοδότηση ερασιτεχνικών (χωρίς εισαγωγικά) θεατρικών ομάδων από το Δήμο. Ο Δήμος ψήφισε ΟΜΟΦΩΝΑ τη διάθεση 10.000 ευρώ για την ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ για τη ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ενός πανελλήνιου θεσμού και όχι - επαναλαμβάνω - για τη ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ερασιτεχνικών (χωρίς εισαγωγικά) θεατρικών ομάδων.

Συγγνώμη για την παρένθεση, το θέμα της ανάρτησης αφορά στην Ομάδα Βόλεϋ της πόλης, αλλά έχρηζε απάντησης, αφού - δεν ξέρω πώς - κάθε φορά σε άσχετα θέματα, όλο και κάποιο σχόλιο θα υπάρξει για τον Πολιτισμό (χωρίς εισαγωγικά) που υπηρετεί το Ερασιτεχνικό Θέατρο.