Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Κηρύχτηκε ο πλειστηριασμός της υπηρεσιακής Mercedes του δημάρχου Ορεστιάδας…

Η κήρυξη του πλειστηριασμού του αυτοκινήτου, μάρκας Mercedes, το οποίο χρησιμοποιεί ο δήμαρχος Ορεστιάδας για τις υπηρεσιακές του μετακινήσεις, έγινε εχθές στο ειρηνοδικείο της Νέας Ορεστιάδας. Σύμφωνα με τον δικαστικό επιμελητή, Γιάννη Δερμεντζόγλου, εκκρεμεί ακόμη η εξόφληση του ποσού που έχει υπολογιστεί, συνολικά, για τις οφειλές που είχαν προκύψει από τη μη καταβολή επιδομάτων προς τέσσερις πρώην εργαζόμενους του δήμου και για την κάλυψη των εξόδων των δικηγόρων τους και του δικαστικού επιμελητή. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Δερμεντζόγλου, μία ημέρα πριν την διαδικασία της κήρυξης του πλειστηριασμού είχε επαφές με τους εκπροσώπους του δήμου, οι οποίοι, όπως υποστήριξε, τον ενημέρωσαν ότι μέρος του ποσού δεν είχε εγκριθεί. «Ελπίζουμε μέχρι την άλλη Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου, οπότε και ορίστηκε να διεξαχθεί ο πλειστηριασμός, να έχουμε κάποιες εξελίξεις», πρόσθεσε ο δικαστικός επιμελητής. Σημειώνεται ότι το ποσό της πρώτης προσφοράς του πλειστηριασμού ορίστηκε στις έξι χιλιάδες ευρώ.

Αναδημοσίευση από : http://news.ert.gr/local/news.asp?id=429022

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

6.001 € ΕΝΑ
6.002 € ΔΥΟ
6.003 € ΤΡΙΑ

ΤΕΛΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

...ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..."ΜΑΓΚΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ??
ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΗΡΑΤΕ!!ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ "ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ"...ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟ???ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ή ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ!!ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΤΕ???ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟ.....ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ....

Ανώνυμος είπε...

Ρε τον μπαγάσα τον Παπαντωνίου μας πουλούσε και μούρη απο το δημοτικό συμβούλιο ότι οι εργαζόμενοι που δικαιώθηκαν πληρώθηκαν στο ακαίρεο. Τότε ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΕ γιατί ο πληστηριασμός¨.Σε δύο χρόνια πήρες τα χουια του μεγάλου ψευτη του αρχηγού σου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ??
ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ..
ΑΝΤΕ ΒΡΕ.. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.. ΚΙ ΑΜΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ..

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ, ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ!!!