Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Παρελειπόμενα Δημοτικού Συμβούλίου 4-11-08

Σφοδρή επίθεση της προέδρου της ΔΕΠΑΟ στον Πρόεδρο του Δ.Σ. "Προεδρομαχίες" είχαμε!!! Η κ. Ροροπούλου κατηγόρησε τον κ. Σκαρλατίδη ότι συμμετέχει σ' ένα κακοστημένο παιχνίδι με σκοπό να εκθέσει τον δήμαρχο. Ο δήμαρχος ήθελε άλλη μέρα συμβούλιο αλλά, ο πρόεδρος του την έφερε και έβαλε άλλη μέρα. Α ρε "παιχνιδιάρη" πρόεδρε!!!

Σαν μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι κεραίες των εταιριών κινητής τηλεφωνίας. Όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος του Θουρίου, στήθηκε μέσα σε 24 ώρες μια κεραία, χωρίς καμιά έγκριση και άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Τα μεταλλικά πασαλάκια που είναι καρφωμένα στους δρόμους, άρχισαν να γίνονται περισσότερα από τους ελεύθερους χώρους στάθμευσης. Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Κάποιος πρέπει να επιληφθεί. Τ' ακούς αντιδήμαρχε!!!

Στο έργο που αφορά στην ανάπλαση των πεζοδρομίων με αυτεπιστασία, το κομμάτι που είναι στην διαμόρφωση του ρείθρου στην Πανταζίδου, από Εμ. Ρήγα μέχρι Λοχ. Διαμαντή, έμεινε κενό. Τώρα το ερώτημα είναι καίριο. Τελείωσαν τα λεφτά ή τα μαγαζιά δεν είναι ημέτερα της δημοτικής αρχής??

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

3 λαλουν και δυο χορευουν..........

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ:::ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ........

Ανώνυμος είπε...

η κεραία στην ΑΚΑΤΟΙΚΙΤΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΤΟΥ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ....ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ...ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΕΥΤΕΡΗ
ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΤΙΑ ,ΑΥΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ "ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΑΥΤΗ ΣΤΟΥ "ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ" ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ(ΠΡΩΤΟ) ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ (ΚΟΥΡΑΚΟΥ) ΣΤΑΘΜΟ ΚΟΝΤΑ!!!!
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ Ο Λ Ο Υ Σ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ????ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ...ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ Η ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ......????!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΘΟΥΡΙΟΥ,,ΓΙΑΝΝΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ 2-3- ΤΡΑΚΤΕΡ ΝΑ ΤΗΝ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΗΛΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο "ΔΗΜΟΣ"..

Λευτέρης Χαμαλίδης είπε...

Για την κεραία κινητής τηλεφωνίας που είναι απέναντι από το 1ο δημοτικό ενημερώθηκα. Αυτή είναι παλιά κι είχε άδεια. Στη συνέχεια ο νόμος απαιτούσε μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Η εταιρία δεν μπόρεσε να πάρει τέτοια έγκριση. Από το δήμο βγήκε απόφαση για κατεδάφιση του μικρού οικίσκου που έχει η κεραία. Η εταιρία έκανε προσφυγή κατά της απόφασης και πέτυχε την προσωρινή ανακοπή της, μέχρι αυτή να εκδικαστεί κανονικά στα διοικητικά δικαστήρια.
Οπότε είμαστε σε αναμονή.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Λευτέρη
Η υπόθεση για την κεραία του 1ου Δημοτικού Σχολείου μήπως θέλει λίγο σπρώξιμο???Η άδεια εκδόθηκε επι Αναγνώστου (1996-1998)..Πότε πήρε απόφαση ο ΔΗΜΟΣ για την κατεδάφιση του οικίσκου δεν το γνωρίζω.Τα διοικητικά δικαστήρια "παίρνουν" τόσο χρόνο!!!!!δε νομίζω..Γι'αυτό στο ξαναλέω η υπόθεση καπου "κολλάει" και θέλει σπρώξομο...Ευχαριστώ....