Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Διακοπή πόσιμου νερού στην Αναπτυξιακή...

Επανέρχεται ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρίας Ορεστιάδας στο θέμα της διακοπής νερού, στο χώρο που στεγάζεται το τμήμα εκμάθησης Η/Υ. Σε επιστολή (Α.Π. 730/26-9-2008) που αποστέλλει σ' όλους του δημοτικούς συμβούλους, απευθύνει έκληση στο τέλος, λέγοντας χαρακτηριστικά:
"Με τον κίνδυνο πλέον να κλείσει το εξεταστικό μας κέντρο, παρακαλώ για κάθε νόμιμη ενέργεια προς αποκατάσταση της σύνδεσης του νερού".
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που αποστάλθηκε αυτή η επιστολή!!!
Δεν ξέρει ο πρόεδρος ότι πρέπει και η ΑΕΝΟ να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της? Πρέπει να πληρώνει το ρεύμα, το νερό, το τηλέφωνο, κτλ. Δεν καταλαβαίνω πως απαιτεί να μην πληρώνει η επιχείρηση το νερό, ενώ είναι συνεπής σε όλα τ' άλλα (ΔΕΗ, ΟΤΕ). Είναι τόσο δύσκολο για την επιχείρηση να ρυθμίσει υποχρεώσεις ύδρευσης 530 ευρώ? Κι είναι ακόμη δυσκολότερο να πληρώνει κάθε τρίμηνο έναν λογαριασμό 30-40 ευρώ? Οι υπεύθυνοι των άλλων νομικών προσώπων (ΔΑΚΟ, κτλ) πως κατάφεραν κι έκαναν ρυθμίσεις για την αποπληρωμή του νερού, που ήταν και μεγαλύτερα τα οφειλόμενα ποσά και δεν μπορεί να το κάνει ο πρόεδρος της ΑΕΝΟ?
Και τι ζητάει δηλαδή με την επιστολή!!!
Να δώσουν συγχαρητήρια οι σύμβουλοι γι' αυτή την ενέργεια? Ή μήπως θέλει να κατακρίνει τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΟ κι όλο το ΔΣ? Ή ακόμη να πάρουμε τη γενναία απόφαση να μην πληρώνει η Αναπτυξιακή το πόσιμο νερό?
Εγώ πάντως επικροτώ την απόφαση που πήραμε, ως μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΟ και υποστηρίξαμε ομόφωνα τη διακοπή της παροχής σε οποιονδήποτε, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, μετά από ενημέρωσή τους φυσικά να ρυθμίσουν οφειλόμενα ποσά.
Και φυσικά σε τέτοιες αποφάσεις δεν έχει πισογυρίσματα!!!
Κύριε πρόεδρε της Αναπτυξιακής μάλλον πρέπει να επιλέξεις τον κλασικό τρόπο σ' αυτή την περίπτωση. Πληρώνεις το λογαρισμό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: