Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

Δημοτικό Συμβούλιο 1/9/2008

"ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ"
Η φράση του αντιδημάρχου κ. Μωρικίδη προς το σημερινό Δήμαρχο Ορεστιάδας, ήταν καταλυτική. Νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε πολιτικές εξελίξεις.

Στην ερώτηση του κ. Καντζιάρη προς το δήμαρχο να του εξηγήσει ποια συμφέροντα πρεσβεύει, εγώ ακόμη προσπαθώ να καταλάβω "τι ήθελε να πει ο ποιητής".

ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, δεν ήθελαν να ακολουθήσουν μια αληθινά δημοκρατική διαδικασία δημοσιοποίησης για την απ' ευθείας ανάθεση έργων. Δεν θέλουν να δημοσιεύονται σε εφημερίδα τα έργα, αλλά στον πίνακα ανακοινώσεων ή να καλούνται επιλεκτικά εργολάβοι για να υλοποιούν έργα. Ας κρίνει ο καθένας τη διαδικασία αυτή. Νόμιμη είναι, δημοσιότητα δεν παρέχει.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ,ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΣAΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΟΜΩΣ!!!!
ΜΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!
ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ,,ΕΝΤΑΞΕΙ ;
ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΣΤΟΝ ΖΑΜΠΟΥΝΙΔΗ
ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΙΔΗ -ΔΕΛΤΑ ΤV
ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ.
ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,,,
ΘΥΡΙΔΑ ,ΑΤΜ, ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΙΝΑΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΕΥΤΕΡΗ
ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΙΧΕ ''ΦΑΕΙ΄΄ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ,ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΥΠΑΙΞΕΡΕΣΗΣ,,, ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ,ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ!!!
ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΊ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ::ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ .....
γράψτο μόνος σου

Ανώνυμος είπε...

θεμα υπαρχει και στο λογο του Δημαρχου,που ειπε :οτι τουλαχιστον οι αντιδήμαρχοι δεν δικαιουνται να ειναι ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΙ??και ποιος φταιει που οι στενοι συνεργατες του Δημαρχου,οπως ειναι οι Αντιδημαρχοι
δεν γνωριζουν ?τι μενει για τους απλους Δημοτικους Συμβουλους,του συνδυασμου του LAP-TOP???

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο κ.ΜΩΡΙΚΙΔΗΣ ΑΦΟΥ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ,Ν'ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ??ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ,ΤΩΡΑ,ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ??

Ανώνυμος είπε...

O ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ Η ΤΟ ΕΠΕΖΕ ΔΕΛΦΙΝΟΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΕΝΩ Ο ΜΩΡΙΚΙΔΗΣ ΟΥΤΕ ΔΕΛΦΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΙΝΟΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Μετά απο αυτά που απολαυσαμε στο δημοτικό συμβούλιο με τον ΜΩΡΙΚΙΔΗ να τα χώνει στον Δημαρχο και τον ΚΑΝΤΖΙΑΡΗ να ψαχνει τις εξηγήσεις του ΜΟΥΖΑ για συμφέροντα εργολαβικα ,τολμώ μια προβλεψη. Σε λίγο καιρό ο μόνος διαβλος επικοινωνίας του δημάρχου θα είναι ο ....ΖΑΧΑΡΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Μετά απο αυτά που απολαυσαμε στο δημοτικό συμβούλιο με τον ΜΩΡΙΚΙΔΗ να τα χώνει στον Δημαρχο και τον ΚΑΝΤΖΙΑΡΗ να ψαχνει τις εξηγήσεις του ΜΟΥΖΑ για συμφέροντα εργολαβικα ,τολμώ μια προβλεψη. Σε λίγο καιρό ο μόνος διαβλος επικοινωνίας του δημάρχου θα είναι ο ....ΖΑΧΑΡΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ.ΜΟΡΙΚΙΔΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ,Ο Δ.Ο. ΓΕΛΟΥΣΕ ΜΑΚΑΡΙΩΣ.ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ.ΓΟΥΔΕΤΣΙΔΗΣ ΕΛΕΓΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΣΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο κ.ΜΟΡΙΚΙΔΗΣ Ο Δ.Ο.ΓΕΛΟΥΣΕ ΜΑΚΑΡΙΩΣ.
ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΣΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ,Ο Δ.Ο., ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΟΥ.ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΥ.
ΗΤΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΤΑΝ Ο κ.ΚΑΤΖΙΑΡΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕ Ο Δ.Ο. ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΤΙ ΔΗΛ. ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΤΙΤΛΟΣ,ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ,ΠΟΥ Ο κ.ΚΑΤΖΙΑΡΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΜΟΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ.ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΧΑΣΜΑ,ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΦΥΡΩΤΟ,ΚΑΙ ΩΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ,ΟΤΙ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ ,Ο ΠΟΙΗΤΗΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΣ.ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ,ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ,ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΜΦΗ. ΑΓΑΠΗΤΕ κ.ΚΑΤΖΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ Ο Δ.Ο. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ,ΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ. ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ,Ο ΠΟΙΗΤΗΣ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ,ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ,ΕΜΜΕΝΩ ΣΤΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΧΡΕΩΣΑ, ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ,ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ,Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ.
ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΝΕ.ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΕΠΙ ΩΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΔΙΑΦΑΝΗ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ Σ Ο Β Α Ρ Ε Υ Τ Ε Ι Τ Ε.
κ.ΧΑΜΑΛΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ τι ήθελε να πει ο ΠΟΙΗΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

απαραδεκτο να πληρωνει ο δημος 10000 ε για ενισχυση στον διονυσο.. συν 15 και 15 χιλιαρικα απο νομαρχια υπερνομαρχια..συν εισιτηριο εισοδου συν απο χορηγους συν ολα πληρωμενα απο τον δημο .. εεεεεεεεεε ελεος ποσα ακομη θ αρπαξουν καποιοι κυριοι του διονυσου??οκ πολιτισμος..οκ κανουν γνωστη την πολη μας οκ το ενα οκ ολα οσα λετε τα γνωστα..αλλα οχι κ τοσο πια ηρεμηστε λιγακι..
χωρις καν να κανει αιτηση ο διονυσος..10,000 ε!!!οταν σε αλλους συλλογους εγκρινονται με χιλια βασανα μικροποσα..οταν θα μας φανε τα φιδια απο τα χορτα..οταν ειναι απληρωτοι εργαζομενοι στην ΔΕΠΑΟ τον δημο κ την τηλεοραση ..

Ανώνυμος είπε...

ακουσα οτι μηχανηματα του ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ με χειριστας υπαληλους του ΔΗΜΟΥ αναλαμβανουν εργασια σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ οπως επισης και σε ΙΔΙΩΤΙΚΑ. πιστευω οτι οι τιμες πρεπει να ειναι αρκετα χαμηλες.μαυτο τον τροπο ο Δ.Ο.πρωτοπορει στην μειωση του κοστους παραγωγης, εναντια στην αντιαναπτυξιακη πολιτικη της κυβερνησης.δεν θα λεμε μονο τα στραβα,θα αναδεικνυουμε και τα καλα του Χ.Δ.Ο.=Τ.Κ.Π.=ΠΟΙΗΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

νομιζω οτι το καταλαβα
ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ+ΔΗΜΑΡΧΟΣ+ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ=
=ΤΟ+ΚΑΛΟ+ΠΑΙΔΙ=ΠΟΙΗΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπηρξε πολιτικος 1ης,2ης,3ης κατηγοριας που δεν επενδυσε στο ακροατηριο του διονυσου.
Ισως και οι περι τον διονυσο το εκμεταλευτηκαν με τον καλλιτερο τροπο.
Ομως πρεπει να παραδεχθουμε οτι ηταν και ειναι μια προσπαθεια καθολα πρωτογνωρη.
Νομαρχια,τεδκ και δημοι του νομου στηριξαν την προσπαθεια προσδοκωντας πολιτικα οφελη.
Υποψιαζομαι οτι φετος νομαρχια και τεδκ εκαναν την παλαβη οσον αφορα το οικονομικο.
Σιγουρα η νομαρχια εχει ηθικη υποχρεωση να διαθεση αντιστοιχα κονδυλια, οπως δεσμευτηκαν περσι οι συεργαζομενοι φορεις.
Ομως εκεινα ηταν για περσι,φετος ειναι νωρις ακομη για τις εκλογες.
Σιγουρα ειναι καλο να ξερει ο κοσμος και την επαγγελματικη ιδιοτητα καποιων,απο που βγαζουν ευροπουλα και συντηρουνται.