Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

Με ηλεκτρικό ποδήλατο στην εκδήλωση...

Καλά δήμαρχε, κορόιδευες τα παιδάκια?
Τα παιδιά προσπαθούσαν να κάνουν τη διαδρομή, στην εκδήλωση "Η πόλη μου χωρίς αυτοκίνητο", με τα ποδήλατά τους κι εσύ με το ηλεκτροκίνητο ποδήλατο!!!
Έτσι τιμούμε και συμμετέχουμε στη μέρα χωρίς αυτοκίνητο.
Συμμετέχοντας με ηλεκτροκίνητο ποδήλατο!!!
Αυτό το παράδειγμα δίνουμε!!!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥς ΣΟΥ ΚΕ ΧΑΜΑΛΙΔΗ, ΚΡΙΜΑ...

Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΔΕΝ ΡΥΠΑΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΙΚΗ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΜΕ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ 2-3 ΙΠΠΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΕΔΕΥΕΙς ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ 1Η ΚΑΙ ΟΧΙ 6Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΕ ΑΝΗΦΟΡΑ...
Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ 3-4 ΧΡΟΝΩΝ....

ΚΡΙΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΘΕΚΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.
1.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ
2.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ,ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΜΕΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ Η ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.
3.ΝΑ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ
4.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ Η ΝΑ ΤΟ ΔΩΡΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΔΩΡΗΣΕ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΙΠΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ,ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΡΕΧΕΙ .ΤΡΕΧΕΙ ΤΡΕΧΕΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΠΡΑΒΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΥΤΕΡΗ ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΛΟΚ?
ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΛΥ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΑ 2-3.
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Για τον/την "κρίμα"
ΜΙλάμε για Ποδηλατικό Σύλλογο και οχι Ηλεκτροποδηλατικό-Επαναφορτιζόμενο Σύλλογο!!!!
Μιλάμε για το κλασικό Ποδήλατο...
Ποιός δε νου λέει εμένα με τον ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΜΟ που μας δέρνει να το "λάνσαρε " ο Σ.Δ.Ο. ως διαφήμιση ????ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ,,Η ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ!!!!!

Γιάννης Τομαδάκης είπε...

Φίλε Λευτέρη τα "μπινελίκια" δεν είναι κακό και ούτε όλοι μπορούν να συμφωνούν μαζί μας σε όλα, όπως κι εγώ σε πολλά με εσένα.
Πάντως πρέπει να αναφέρουμε την πηγή της είδησης που δεν είναι άλλος από τον Γαβριήλ Παπαβασιλείου.

Ανώνυμος είπε...

Με όλα όσα βλέπουμε τον τελευταίο χρόνο και ακούμε για τον δήμαρχό μας δεν τον κάνει μόνο το ηλεκτροκίνητο ποδηλατο ΗΜΙΤΑΣΙΟΝ γενικά ειναι γιαλαντζι ως πολιτικός ως εκπαιδευτικός και ως άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

Για το 1ο Σχόλιο:
Δηλαδή για να καταλάβω.. Σε πείραξε που γράφτηκε για το ηλεκτροκίνητο ποδήλατο, κι όχι ότι ο Δήμαρχος κορόιδεψε τόσο κόσμο? Και ένας να ήταν ο υποβοηθητικός ίππος δεν παύει να είναι ανέντιμο. Συγνώμη ρε φιλαράκι.. Τι σου κάνει ο Δήμαρχος και δε βλέπεις μπροστά σου? Και αν η λογική των άλλων είναι 3 -4 χρονών, η δική σου πόσο είναι?

Ανώνυμος είπε...

Για το αν αξίζει να έχεις μπλογκ, θα έλεγα ότι αξίζει αρκεί ο οικοδεσπότης να αφήνει να περνάνε μόνο τα μηνύματα με ονοματεπώνυμο, ξέρετε, πίσω από την ανωνυμία πολλά μπορώ να πω και να γράψω: αμπελοφιλοσοφίες, κουλτούρα του καφενείου, κάτι που χαρακτηρίζει τους κατοίκους της περιοχής μας
Δ,ΤΣΙΟΡΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί να εξασφαλιστεί η επωνυμία Δημήτρη, ούτως ή άλλως ο καθένας θα μπορεί να κάνει ένα καινούργιο (δωρεάν) email και να γραψει ενα ονοματεπώνυμο στην τύχη

Makiaveli

Ανώνυμος είπε...

..ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ..

......Γυναίκα Οδηγός.....

....Πήγαινα με το αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό και βλέπω στον καθρέπτη μου μια γκόμενα να τρέχει με 150χιλ
και να βάζει κραγιόν κοιτάζοντας τον πλαϊνό καθρέπτη!!!τρελάθηκα βλέποντάς την να μπαίνει στη δική μου λωρίδα.Μου πέφτει απο τον ωμο το κινητό μου τηλέφωνο.
Προσπαθώντας να κουμανταρω το τιμόνι με τα γόνατα μου ,,πέφτει το σαντουϊτς που κρατούσα στο ένα χέρι και η ξυριστική μηχανη στο άλλο,,στον καφέ που είχα ανάμεσα στα πόδια και έγινε σκατά το πληκτρολόγιο του lap top μου .

Μετά σου λένε γυναίκες Οδηγοί!!!!

Δ.ΤΣΙΟΡΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ(ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΔΗΓΟΣ)ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΔΗΛΑΔΗ

Δ.ΤΣΙΟΡΤΑΣ