Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

Κατάσχεση στο αυτοκίνητο του δημάρχου Ορεστιάδας...

Έγινε και αυτό. Δικαστικοί επιμελητές πήγαν να εκτελέσουν απόφαση που αφορούσε στην κατάσχεση του αυτοκινήτου του Δημάρχου. Η δικαίωση στην προσφυγή 4 πρώην εργαζομένων του Δήμου Ορεστιάδας, για χρήματα που θα έπρεπε να έχουν λάβει, έπρεπε να γίνει άμεσα εκτελεστή. Παρόλες όμως τις οχλήσεις από τους πρώην υπαλλήλους, ο δήμαρχος δεν έδινε σημασία και δεν υλοποιούσε τη δικαστική απόφαση. Έτσι οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να ξανακινηθούν νομικά και να προχωρήσουν σε κατάσχεση κινητής περιουσίας.
Ντροπή κι αίσχος!!! Φυσικά και απόλυτη ξεφτίλα!!!
Έτρεχε να προλάβει ο δήμαρχος τελευταία στιγμή τον απόλυτο διασυρμό.
Τα νέα όμως είχαν ήδη διαδωθεί.
Πραγματικά για άλλη μια φορά ένιωσαν οι δημότες τη Δημοτική Αρχή να βρίσκεται "εν τάξει".

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κυριε χαμαλιδη η ιστορια πως ακριβως κ γιατι εφτασε στα δικαστηρια??κ ποιος ηταν δημαρχος ??

Ανώνυμος είπε...

τωρα πια βεβαιωθηκα πως ολα ειναι
εν αταξια και καθολου εν ταξει
δεν αντεχουν ουτε σε κριτική
τι να πεις για το ρεζιλίκι
που υφισταται ο Δήμος μας
αρα δεν φτανει να εισαι μονο
καλο παιδι ....
να ευχηθώ να ειναι το τελευταιο

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΜΑΚΑΡΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,,ΑΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ,,,ΤΟ ΓΙΑΤΙ?? ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ (38.000 € ) !!!ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΟΜΩΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΧ.ΟΡΕΣΤΕΙΑ,ΔΙΟΝΥΣΟΣ κλπ.
ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ?? ΕΡΧΕΤΑΙ,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2001 !!!

Ανώνυμος είπε...

enas-enas paidia ! sth seira parakalw!ola einai OK !

Ανώνυμος είπε...

σιγουρα δεν ειναι το θεμα ποιος ειναι δημαρχος αλλα οταν δινουμε ενα θεμα δεν πρεπει να λεμε ολα τα στοιχεια??εγω θα ηθελα να μαθω γιατι αυτη η ιστορια εφτασε στα δικαστηρια επι κ Παπαιωαννου..
απο την αλλη βεβαια κ φυσικα εφοσον υπαρχει μια αποφαση δικαστηριου θα επρεπε ο καθε Δήμαρχος να πληρωσει οπως ειναι απο τον νομο χωρις καθυστερησεις ειτε ειναι δικη του ιστορια ειτε προηγουμενων ..

Ανώνυμος είπε...

se polous aresi na lene oti apo to kefali vromai to psari den antilego pori na inai kai etsi ala ti na kani kai auto otan olo tou to soma nosi?

Ανώνυμος είπε...

ΗΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΝ ΝΥΝ Δ.Ο. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΜΕ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ 5 ΜΗΝΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 35 ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΝ Δ.Ο. ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΤΟ 2007 ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ
12-15 ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΝ Δ.Ο.ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Β. ,ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ Τ.Β.,ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ Η Τ.Β. ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΝ Δ.Ο. ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΣΠΟΡΟΚΕΝΤΡΟ, ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΕΙΠΤΟΜΑΙ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ,ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ,ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΤΕ,ΕΑΝ ΣΚΕΠΤΟΣΑΣΤΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΕΑΣ ,ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
4 ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ , Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΕΝΑΡΗ 2008, ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΟΙ 4 ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΟΣΩΝ ΜΗΝΩΝ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ,ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ 4 ΤΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΔΗΛ.39.000 Ε ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 41.200Ε.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ .ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ.
n.m.