Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

Διακοπή νερού στην Αναπτυξιακή Εταιρία

Επικροτείται η ενέργεια για διακοπή του νερού στον χώρο που ανήκει στην Αναπτυξιακή Εταιρία (χώρος εκμάθησης Η/Υ), διότι το χρέος προς τη ΔΕΥΑΟ είχε ξεπεράσει το ποσό των 500 ευρώ. Πρέπει να μπει μια τάξη και να ξεκαθαρίσουν κάποια στιγμή ο οφειλέτες οι συνειδητοί από αυτούς που πραγματικά δεν έχουν να πληρώσουν.
Πρέπει να τονιστεί ότι ήταν μια ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της επιχείρησης μετά από πρόταση του προέδρου Σάκη Καντζιάρη, για αντιμετώπιση του φαινομένου της διόγκωσης των χρωστούμενων από πολίτες, φυσικά ή νομικά πρόσωπα.
Πάρα πολλοί, είτε από αμέλια ή συνειδητά, δεν πλήρωναν το λογαριασμό του νερού, με αποτέλεσμα αυτός να αυξάνεται συνεχώς, σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα ανεξέλεγκτα.
Ήταν μια πολύ σωστή ενέργεια.
Χαίρομαι ακόμη γιατί ο κ. Καντζιάρης δεν ενέδωσε στην τακτική, παρόλο που κάποιοι του το πρότειναν, να ελέγχει πρώτα τις καταστάσεις αυτών των οποίων επρόκειτο να γίνει η διακοπή νερού. Τήρησε κατά γράμμα την απόφαση του ΔΣ που έλεγε, να ακολουθηθεί η ίδια πολιτική σε όλους, ακόμη κι αν πρόκειται για συγγενείς, φίλους ή και τις επιχειρήσεις του Δήμου.
Και θα υπενθυμίσω, ότι κι άλλα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου χρωστούσαν, μάλιστα από πολύ παλιά, αλλά έκαναν διακανονισμούς για να πληρώσουν τα χρωστούμενα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ,ΕΞΑΛΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ Δ.Σ. ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟΝ,ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ 35 η 45
ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ,ΔΗΛΑΔΗ ,ΕΧΕΙ ΤΑΜΕΙΟ,ΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΜΟΝΟ ΚΑΚΙΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ 2-3 ΙΠΠΩΝ.ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΟΤΑΝ ΕΑΝ ΗΤΑΝ 200 ΙΠΠΩΝ.
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ.

Γιάννης Τομαδάκης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Για το ποιο πάνω σχόλιο!!
Δες και κανένα Δημοτικό Συμβούλιο ρε Φίλε αντί να κατηγορείς τον Άνθρωπο που γράφει τα γεγονότα.. Είπαμε να υποστηρίζουμε ένα Δήμαρχο αλλά όχι να εθελοτυφλούμε.. Έχεις γίνει Βασιλικότερος του Βασιλέως:

Καλά μυαλά!!

Ανώνυμος είπε...

ο γιάννης νΤΟλΜΑΔΑΚΗΣ ως αμερόληπτος και αντικειμενικός reporter ανήκει στο επικονωνιακό επιτελείο του συμβούλου του Δημάρχου, κ.Πετρίδη της ΔΕΛΤΑ - TV.
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ να γίνετε ΣΩΣΤΟΙ,ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!