Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

Το ρόστερ του ΑΟΟ...


Η προσθήκη αρκετών παικτών με εμπειρία καθώς και η απόκτηση νέων παιδιών με ταλέντο και φιλοδοξίες, αφήνουν αρκετά αισιόδοξους τους ανθρώπους του Αθλητικού Ομίλου και κυρίως τον τεχνικό της ομάδας Μπάμπη Σταματόπουλο που θα έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις στα χέρια του.
Η φετινή χρονιά όπως περιμένουν πολλοί θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική με αποτέλεσμα η θωράκιση της ομάδας να γίνει σε όλες τις θέσεις και να υπάρχει αρκετά ισορροπημένο ρόστερ.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΑΟΟ

ΑΚΡΑΙΟΙ : Νταντής Τάσος, Toro Alejandro, Διαμαντίδης Βαγγέλης, Κωνσταντινίδης Δημήτρης, Ζελιάσκοφ Γιάννης
ΔΙΑΓΩΝΙΟΙ : Γραμματικόπουλος Ηλίας, Καρδαμανίδης Γιάννης, Ποτολίδης Πασχάλης.
ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ : Κεμανετζής Στέλιος, Τζανταρμάς Κώστας, Σιαντίδης Γιώργος, Μπαξεβανίδης Γιάννης.
ΠΑΣΑΔΟΡΟΙ : Παρασκευαϊδης Μανώλης, Μαρκίδης Ηλίας.
ΛΙΜΠΕΡΟ : Δαρίδης Άκης

Για να δείτε περισσότερα στοιχεία για την ομάδα, επισκεφτείτε το blog του Α.Ο.Ο. στη διεύθυνση http://orestiadavolley.blogspot.com

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ BLOG,ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ,ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ...ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ Ο κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ Α Π Λ Ε Τ Ο ΣΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΙΚΡΩΝ ΕΡΓΩΝ...ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΤΟ
Α Π Ο Λ Υ Τ Ο ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΙΞΕΡΕΣΗ ΤΩΝ 500.000.000 ΔΡΧ!!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙ ΓΝΩΣΗ !!ΠΟΙΟΣ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΔΡΕΙΑ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ,,ΕΦΤΑΙΓΕ ΜΟΝΟ Ε Ν Α Σ..ΑΡΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟΙ ,,ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΤΕ ΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Λευτέρη έχει ενδιαφέρον το κείμενο σχετικά με τον ΑΟΟ και βέβαια όλοι περιμένουν η φετινή χρονιά να επαναφέρει την ομάδα στη φυσική της θέση δηλ. στην Α1.
Αυτό βέβαια που αναρωτιέμαι είναι κατά πόσο βοηθά ο Δήμος Ορεστιάδας την ομάδα διότι σε μια συζήτηση που έγινε στο facebook στο γκρούπ Ορεστιδίτες ο Χρήστος Τσερκέζης ανέφερε κάποιο ποσό που συνεισφέρει ο δήμος στον ΑΟΟ το οποίο επιεικώς χαρακτιρίζεται αστείο. Θα ήθελα να ξέρω ως πολίτης της Ορεστιάδας γιατί,όπως δήλωσε στον απολογισμό του ο Δημαρχος, δινονται 180.000 ευρώ στη ΔΕΠΑΟ και δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθεί ενα αντίστοιχο ή έστω το μισό, ποσό στον ΑΟΟ χάρη στον οποιό έγινε γνωστή, μεθετικό τρόπο, η Ορεστιάδα?

Λευτέρης Χαμαλίδης είπε...

Ο Δήμος Ορεστιάδας είναι ο φορέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης που υποστηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες συλλόγων, φορέων, κτλ. Το ύψος της χρηματοδότησης φανερώνει και τις πολιτικές που υιοθετεί κάθε Δημοτική Αρχή. Γι΄αυτό και κρίνεται από τους πολίτες. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Δήμος δεν είναι μεγαλομέτοχος του ΑΟΟ, επομένως, πιστεύω ότι δεν μπορεί πχ η επιχορήγηση να φτάσει στο ποσό των 180.000 ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ TO
PRESS-GR.blogspot.com
ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΑΓΗ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ....
....για να τα δίνουν δωρεάν.

...Και έρχομαι σε ένα πολύ σοβαρό θέμα.Τα ΟΙΚΟΠΕΔΑ του Δήμου Ορεστιάδας,είναιΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
...Και έχουν δοθεί πολλά απο αυτά και άλλα τόσα είναι έτοιμα να δοθούν,δωρεάν (ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ) και χωρίς ανταλλάγματα (ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,δεν υπάρχει γραπτή δέσμευση για την ανταλλαγή),λές και είναι τσιφλίκια των εκάστοτε Δημάρχων,αποστερώντας
τον ΔΗΜΟ απο την ΠΕΡ4ΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ και απο εισοδήματα.
..ΤΕΡΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε καλώς.Δεν έχετε όμως το δικαίωμα να τα δίνετε δωρέαν στον οποιονδήποτε,όποιος και αν είναι αυτός,χωρίς ο ΔΗΜΟΣ να λαμβάνει αυτά που του ανήκουν.
Τις δωρεές σας να τις κάνετε απο τις δικές σας περιουσίες και όχι απο αυτά που δεν σας ανήκουν...

Ανώνυμος είπε...

7 χιλ ευρω απο νομαρχια ,9 χιλ απο υπερνομαρχια συν 10 χιλ ευρω απο δημο συνολο???26 χιλ ευρω συν 3 ευρω το εισ στο ατομο ... ο λογος??για τα τσονιδια 2008...
γι αυτα δεν θα μιλησει κανεις???

patounik είπε...

Όποιος θέλει να μιλήσει, ελεύθερα. Το γραφείο του ΔΙΟΝΥΣΟΥ: Κωνσταντινουπόλεως 234 (κεντρική πλατεία), τηλ. 2552028280, φαξ. 2552028288, mail@dionysos-net.gr, patounik-dionysos.blogspot.com. Επίσης, υπάρχουν τα μ.μ.ε. για επώνυμες καταγγελίες, όλοι οι έννομοι τρόποι κ.α.