Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Συμμετοχή χορευτικής ομάδας ενηλίκων του Συλλόγου Άνω Οινόης "Το Κρασοχώρι" στην 3η Διοργάνωση "Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός"

H Χορευτική ομάδα ενηλίκων του Συλλόγου Άνω Οινόης "Το Κρασοχώρι", οριστηκοποίησε τελικά τη συμμετοχή της και θα πραγματοποιήσει εμφάνιση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στα πλαίσια της 3ης Διοργάνωσης "Ελληνικός Λαϊκος Πολιτισμός" μετά από πρόταση που έγινε από τον φίλο του συλλογου κ. Κ. Μήτση, μέλους της οργανωτικής επιτροπής.
Το πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί θα περιλαμβάνει αυθεντικούς "γκαγκαβούζικους" χορούς και τραγούδια στην τοπική διάλεκτο που για πρώτη φορά θα έχει την ευκαιρία το κοινό της πρωτεύουσας να γνωρίσει.
Η παρουσίαση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 22 Μαρτίου 2009 , μετά τις 18:00 , στην κεντρική σκήνη του σταδίου.
Ο σύλλογος θα συμμετέχει και με περίπτερο στην παράλληλη έκθεση στον ίδιο χώρο, από την Παρασκευή 20 Μαρτίου το πρωί (Αριθμός περιπτέρου Νο 13).
Στην ομάδα της Θράκης, θα παρουσιάσουν προγράμματα και τα χορευτικά του συλλόγου "ΕΒΡΟΣ" απο την Αλεξ/πολη του χοροδιδασκάλου Γ.Ζιώγα και το χορευτικό από το Σκεπαστό.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
18:30 ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ
-- Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Α. Οινόης «Το Κρασοχώρι» Παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια των Γκαγκαβούζηδων --Πολιτιστικός Σύλλογος Σκεπαστού «Ανατολική Ρωμυλία»Χοροί Αν. Ρωμυλίας από τις περιοχές Μπάνα, Μπογιαλίκι, Αίμωνας
-- Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών «Ο Έβρος» Μακρά Γέφυρα: Σκηνές από το γάμο και δυο αρβανιτόφωνα τραγούδια

Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας, όλους τους Θρακιώτες, όλους τους γκαγκαβούζηδες αλλα και όλους όσοι αγαπάτε την Ελληνική Παράδοση να βρεθείτε κοντά μας.

εκ του συλλόγου

φιλικά
Άγγελος Νικολαϊδης
(ειδικός συνεργάτης)

πληροφορίες
6942 012 742 (Άγγελος Νικολαϊδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: