Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

Α.Ε.Π.Ι.

Ένας φίλος μου έστειλε ένα e mail - σχόλιο που αναφέρεται στην ΑΕΠΙ. Η ΑΕΠΙ για όσους δε γνωρίζουν είναι η εταιρία η οποία διαχειρίζεται τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών. Το κόστος αυτό είναι δυσβάσταχτο πια για μεγάλο κομμάτι των επαγγελματιών. Θα προσπαθήσω να μάθω περισσότερα στοιχεία και θα αναφερθώ εκτενέστερα στο θέμα, αργότερα.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα, αν μου επιτρέπεις, να επανέλθω στο προηγούμενο post και στην απάντησή σου διότι έχω την εντύπωση ότι υπάρχει κάποια παρανόηση.
Εξηγούμε, όταν λέω να κατονομάσεις δεν εννοώ να συκοφαντήσεις,ούτε βέβαια και να καταδικάσουμε κάποιον αυτό είναι δουλειά της δικαοισύνης ξεκάθαρα τελεία. Μιλάω όμως για σαφή και ξεκάθαρη απόδωση πολιτικών ευθυνών, παράδειγμα κατάχρηση στο Δήμο Ορεστιάδας, ο τότε Δήμαρχος δεν έχει πολιτικές ευθύνες? μήπως εξαγνίστηκε στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ και ξεχάστηκαν όλα? θα με ενδιέφερε η άποψή σου. Σε παρακαλώ μην αναφέρεις ότι καταδικάστηκε από το λαό διοτι είσαι έξυπνος άνθρωπος και γνωρίζεις ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Συνεπώς όχι φτηνές δικαολογίες.Άλλο παράδειγμα, το ζήτημα που δημιουργήθηκε με τις πιστοποιήσεις των έργων κατά την προηγούμενη δημαρχειακή θητεία, υπάρχουν ή όχι πολιτικές ευθύνες? πρέπει να αποδωθούν ή όχι? Όσο για το ζήτημα της επωνυμίας που θέτεις έχεις δίκιο διότι πρέπει να αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τα λεγόμενα και γραφόμενά μας αλλά προς το παρόν μάλλον θα μείνουμε στην ανωνυμία και βέβαια είναι στη διακριτική σου ευχέρεια η δημοσίευση ή η απόσυρση του σχολίου χωρίς καμία απολύτως "παρεξήγηση" όπως λέγεται στην καθομιλουμένη.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ,,ΠΑΙΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ,,,,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ,,ΟΥΙΤ!!!

Λευτέρης Χαμαλίδης είπε...

Υπόθεση υπεξαίρεσης του Δήμου.
Μ' αυτή την ιστορία έχει ασχοληθεί η δικαιοσύνη. Το αποτέλεσμα είναι ότι υπάρχει απαλλακτικό βούλευμα γι' αυτούς που είχαν την πολιτική ευθύνη. Όσον αφορά στον ταμία είναι στη φυλακή. Πολιτικά προφανώς υπάρχει καταδίκη από τους πολίτες του Δήμου με γνωστά τα εκλογικά αποτελέσματα.
Υπόθεση ενεχυριάσεων του Δήμου.
Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη με την ανακριτική διαδικασία σε εξέλιξη. Αργά μεν αλλά σε εξέλιξη. Εκτιμώ ότι θα έχουμε εξελίξεις και κατηγορίες. Και μάλιστα πιθανόν σύντομα. Όσον αφορά το πολιτικό του σκέλος κι αυτό κρίθηκε από τους πολίτες.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι γνωστά από τις εφημερίδες. Αυτό που ενδιαφέρει είναι η δική σου άποψη περί πολιτικών ευθυνών των 2 υποθέσεων.

Εχει κανεις πολιτική ευθύνη κατά τη γνώμη σου και αν ναι, ποιος και γιατί?

Ανώνυμος είπε...

so simlpe,leyteris,so simple....
ma kala se mao-mao apeythnesai

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΕΥΤΕΡΗ....
ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤ'ΑΝΑΓΚΗ ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ..ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ,ΦΑΝΕΡΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΙ << ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ >> ,ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΨΗ ΤΗΣ << ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ >> ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ Ο ΛΑΟΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΤΑ (7) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ (13) ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΘΩΟΣΑΝ,ΟΜΩΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΚΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ,ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ,ΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ,ΣΤΑ ΤΟΠ-ΜΙ,Δ.Ε.ΚΑ.,ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ κά.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΞΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

φορτωνεις τις μπαταριες σου για να αγωνιστεις για την ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΕΠΤΑΚΟΣΙΩΝ ΕΥΡΩ (700 € )????πολυ την λυπάμαι αυτη τη γενιά ,με εκπρόσωπο εσενα????