Κυριακή 20 Απριλίου 2008

Διευρυμένο Δημοτικό Συμβούλιο στη Ν. Ορεστιάδα

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ορεστιάδας, αποφάσισε τη σύγκλιση διευρυμένου Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 21/4/2008.
Όταν θέλεις να κάνεις διευρυμένο Δημοτικό Συμβούλιο και μάλιστα για το θέμα που αφορά στους κόμβους και στην παράκαμψη της Ν. Ορεστιάδας, πρέπει τουλάχιστον να το οργανώνεις σωστά.
Δεν μπορεί να μην έχεις αποδέκτες εκπροσώπους από το ΥΠΕΧΩΔΕ, από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Δεν μπορεί, για ηθικούς και μόνο λόγους, άσχετα αν δεν έχουν θεσμική εκπροσώπηση, να μην καλείς τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα που προκάλεσε όλη αυτή την ιστορία. Δεν μπορεί π.χ. να αναφέρεις στους αποδέκτες "Νομαρχιακούς Συμβούλους Β. Έβρου" κι αυτοί να μην παραλαμβάνουν πρόσκληση.
Αυτό το γεγονός δείχνει απόλυτη προχειρότητα κι ανοργανωσιά. Όταν λοιπόν δε μπορούν κάποιοι να κάνουν κάτι σωστά, όπως πρέπει να το κάνουν, καλύτερα να μην ασχολούνται καθόλου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι φόβοι ότι δεν θα γίνει ο Αυτοκινητόδρομος Ε-9 είναι βάσιμοι
Ο δρόμος αυτός (Ε-9) που θα συνδέει τις παρευξείνιες χώρες με την Ελλάδα ,δια μέσω της Βουλγαρίας θα καταλήξει στην Κομοτηνή.Οπότε είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να γίνει κι'άλλος δρόμος που θα συνδέει την Βουλγαρία με την Ελλάδα (Ορμένιο).Αρα θα μας μείνει το ΕΚΤΡΩΜΑ.Η πρόταση Τσολάκογλου να μη γίνει καμμιά παρέμβαση ουσίας στην υπάρχουσα παράκαμψη με την δικαιολογία να συνεχίζονται τα προβλήματα ώστε να εξαναγκασθεί η ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ-ΥΠΕΧΩΔΕ,να κάνει ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΧΑΡΑΞΗ της ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΧΕΙΜΩΝΙΟΥ-ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΜΕ ΒΡΊΣΚΕΙ ΣΥΜΦΜΩΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ.Οι όποιες παρεμβάσεις γίνουν στους ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ να γίνουν στο επίπεδο της εξυπηρέτησης της ΠΟΛΗΣ ως είσοδος και έξοδος αυτής.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει στο όνομα της ενότητας να μην αναμοχλεύουμε το παρελθόν επιζητώντας ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΕΥΘΥΝΩΝ για ένα ΕΡΓΟ που ΕΣΕΙΣ η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ αποκαλέσατε ΕΓΚΛΗΜΑ.Ειναι όμως ΠΡΟΚΛΗΣΗ ο επι 10 ετίας Δήμαρχος της πόλης,που επι των ημερών του ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ,ΟΙ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ του έργου ΄΄ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ΄΄να συμμετέχει ίσος προς ισο απέναντι ΣΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ-ΔΗΜΑΡΧΟ-ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ&ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ και άλλους Θεσμικούς ΦΟΡΕΊΣ στο ΄΄τραπέζι΄΄ των επισήμων ,και να ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ.
Ο ένοχος συνεργάζεται με τις αρχές (γενικά) για απόδοση ελαφρυντικού ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΣΗΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ.
ΣΥΓΝΩΜΗ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ !!
Και ο άλλος ο επι 4 ετίας Δήμαρχος που ξεκίνησε το έργο.Τι να πει κανείς αυτός απαλλάσεται λόγω ......
Ο άνθρωπος δεν κατάλαβε πως κλάπηκαν 500.000.000 δρχ απο το ταμείο του Δήμου,,θα καταλάβαινε πως ξεκίνησε και τέλειωσε το ΕΓΚΛΗΜΑ!!!!μικροί στο ΣΙΝΕΜΑ όταν δεν καταλαβαίναμε το έργο ΦΩΝΑΖΑΜΕ:
ΓΡΑΑΑΜΑΤΑΑΑΑ ΧΑΣΑΑΑΑΠΗΗΗ!!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ:
1996 τέλειωσε Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ (σενάριο) του ΕΡΓΟΥ :ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.....1987-1996 ΒΑΡΣΑΜΑΚΙΔΗΣ
2001: ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ (τα γυρίσματα του εργου ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ)......1999-2002 ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ.

ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ:
ΜΟΥΖΑΣ:1995-1998 Δ.Σ.1999-2006 Ν.Σ
2007....ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:1991-2002 Δ.Σ.2004...ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

ΚΕΣΤ-ΣΤΑΡ
ΖΑΜΠΟΥΝΙΔΗΣ-ΝΤΟΛΙΟΣ-ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ-ΛΥΜΠΕΡΑΚΙΔΗΣ-ΦΩΤΙΑΔΗΣ-ΚΕΛΕΤΣΗΣ
κλπ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΡΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

MPLAAAA MPLAAAAAA MPLAAAAAA....>
konstantis o mpampatsikos