Τρίτη 1 Απριλίου 2008

«Δυόμισι φόνοι και ένα μπουλντόγκ» των Θ. Παπαθανασίου - Μ. Ρέππα στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα απ' το θεατρικό εργαστήρι του ΔΙΟΝΥΣΟΥ


Το Θεατρικό Εργαστήρι Ν. Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ, σταθερό σε επιλογές νεοελληνικών έργων που προσφέρουν ουσιαστική ψυχαγωγία, παρουσιάζει τη νέα παραγωγή του με τη σύγχρονη κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου - Μιχάλη Ρέππα «Δυόμισι φόνοι και ένα μπουλντόκ» για μία μόνο παράσταση στη Θεσσαλονίκη και δύο στην Αθήνα. Ένα έργο βασισμένο στην φάρσα του Ευγένιου Λαμπίς «Η υπόθεση της οδού Λουρσίν» διασκευασμένο με μαεστρία από το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο. Η σκηνοθεσία είναι του Άκη Τσονίδη, ενώ τα σκηνικά και κοστούμια είναι μια φιλική προσφορά στο Θεατρικό Εργαστήρι του γνωστού σκηνογράφου - ενδυματολόγου Ντίνου Πετράτου. Παίζουν: Χρήστος Βενετίδης, Αργυρώ Καραβά, Ιωάννα Μουτουσίδου, Άννα Πατούνα, Νίκος Πατούνας, Μπάμπης Τριανταφυλλάκης και ο Άκης Τσονίδης.

Οι παραστάσεις:

Θεσσαλονίκη: Σάββατο 5 Απριλίου 2008 - 8 μ.μ. - Θέατρο «Σοφούλη»
Αθήνα: Δευτέρα 7 και Τρίτη 8 Απριλίου 2008 - 9 μ.μ. - Θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη»

Το έργο: Παρίσι, στο σπίτι του Πιέρ και της Νορίν Λαμπίς, καταφθάνει και φιλοξενείται το φιλικό τους ζευγάρι Αύγουστος και Πολέτ Φεϋντώ. Η οικονόμος του σπιτιού Ιουστίνη, ο υπαστυνόμος Σαρντού και ο αρχηγός της αστυνομίας Μαριβώ, ένα γαλλικό μπουλντόγκ - η Μαριλού - ο φόνος μιας χορεύτριας στην κακόφημη συνοικία της οδού Λουρσίν και μία σπάνια ασθένεια - η… κολάψους αναγραμμάτικους - μπλέκουν τους πάντες σε μία ατέλειωτη παρεξήγηση γεμάτη κωμικές καταστάσεις, άφθονο γέλιο και... δολοφονίες μυστήριο!

Πληροφορίες στο τηλ. 2552028280

Δεν υπάρχουν σχόλια: