Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

Συνολικός χωροταξικός σχεδιασμός όλων των δημόσιων κτιρίων της Ν. Ορεστιάδας. Δημοτικό Συμβούλιο 1/4/08

Είναι μεγάλη πολιτική ευθύνη να μην προσπαθείς να λύσεις ένα ζήτημα συνολικά, αλλά να προσπαθείς να το αντιμετωπίσεις αποσπασματικά, με επιπολαιότητα, χωρίς ευθύνη και δίχως προοπτική γι' αυτή την πόλη.
Τα ψευτοδιλλήματα και οι πονόψυχες δηλώσεις ανήκουν σ' αυτούς που δεν αναλαμβάνουν καμιά πολιτική ευθύνη, αλλά θέλουν να το "παίξουν τζάμπα μάγκες".
Η χωροθέτηση κάποιου δημόσιου κτιρίου, κάθε φορά που θα προκύπτει τέτοιο θέμα, δεν αποτελεί ένα ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίζεται με λύσεις αποσπασματικές. Αυτό αφορά στην πρόταση που κατατέθηκε για τη χωροθέτηση των κτιρίων της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την 1/4/2008.
Η λύση που προτάθηκε προς τη Δημοτική Αρχή είναι συγκεκριμένη.
Συνολικός χωροταξικός σχεδιασμός όλων των δημόσιων κτιρίων της Ν. Ορεστιάδας.
Είναι μια διαδικασία η οποία μπορεί να κρατήσει ένα μικρό χρονικό διάστημα, αλλά θα αντιμετωπίσει συνολικά και με σοβαρότητα, ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.

4 σχόλια:

tractatus είπε...

Καλώς τον Λευτέρη! Σε βλέπω οτι νοιάζεσαι για τα κοινά και για την πολιτική...θα έχουμε να λέμε, λοιπόν!

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους καποια στιγμη εδω στην Ελλαδα, πρεπει να αποφασισουμε να αντιμετωπιζουμε ειδικα τετοια ζητηματα,με μια πιο μακροπνοη πολιτικη και σκεψη,με γνωμονα το δημοσιο συμφερον.Μια τετοια πολη σαν την Ορεστιαδα,χρειαζεται ιδιαιτερα να προσεχθει και ελπιζω Λευτερη να μπαινεις μπροσταρης σε τετοια ζητηματα παντα.Ομως επειδη το μεγαλυτερο κομματι του λαου,ειναι απλοι ανθρωποι και μακρια απο τετοιου ειδους ενημερωση,τολμηστε και προχωρηστε σε καλυτερη ενημερωση τους. Κωστας Πειραιας.

altpolitik είπε...

Σωστή η πρόταση σου αλλά..
... σ' αυτόν τον τόπο το άρπα-κόλλα, οι κακοτεχνίες και το ράβε-ξήλωνε είναι κανόνας.
Αν δεν θεσπιστούν αξιόπιστοι κανόνες διαφάνειας και σύγχρονοι χωροταξικοί και περιβαλλοντικοί νόμοι η κατάσταση δεν θα αλλάξει ποτέ...

Ανώνυμος είπε...

poli to paspatevete to thema...ma paaaara poli !!!
iparxoun dio apopsis ke dio protasis...i mia ine i lanthasmeni ke i alli i diki mou.
tin lanthasmeni den tin sxoliazo...
ALLA i diki mou ine i eksis: se 200 stremata voria tis polis mporoun na stegastoun i astinomia ke pirosvestiki. ke malista pernoume ta sxedia apo kapia iparxousa meleti gia na sintomevoume. Gia tis iperesies pou milame xriazonte poli xoro . ke xoros iparxi.- ke etsi opos sas katalava thelete na strimoksete tis iperesies se mikroulia ikopeda...pios kseri gia pio logo,,,,tha ton mathoume ,,,giati sto telos ola mathenonte!!!!!! konstantis o mpampatsikos