Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Αναδημοσίευση για τη Δημοτική Επιχείρηση Ραδιοτηλεόρασης

ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ Η "ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ TV"


Στη Δημοτική τηλεόραση Ορεστιάδας, ξέραμε όλοι, ότι δεν υπάρχει άνθρωπος εργαζόμενος με άδεια άσκησης επαγγέλματος (εικονολήπτες - μοντερ κλπ) και κανένας δεν το κάνει θέμα! Αυτό όμως που εξόργησε συναδέλφους, είναι ότι οι διοίκηση του σταθμού, που ανήκει τονίζουμε στο Δήμο Ορεστιάδας, κατάφερε να κάνει πράξη τη γνωστή λαίκή ρήση" μ' ενα σμπάρο, δυο τριγώνια". Στέλνει τους "αυτοαποκαλούμενους" εικονολήπτες στα ρεπορτάζ, χωρίς "αυτοαποκαλούμενους" δημοσιογράφους και αναγκάζει τον εικονολήπτη να κάνει και το δημοσιογράφο κρατώντας ο ιδιος το μικρόφωνο, σε όποιες δηλώσεις γίνονται, στερώντας έτσι το ψωμί απο συναδέλφους, στους δύσκολους αυτούς καιρούς. Αντί δηλ. μειώνει το προσωπικό ο Δήμαρχος, θα έπρεπε να το αυξάνει με τέτοια οικονομική κρίση κι ας είναι παράνομοι όλοι τους. Τι να κάνουμε αφού σε αυτή τη χώρα όλοι παρανομούν. Όταν δε αδυνατούν να κρατήσουν το μικρόφωνο οι ίδιοι, τότε αναλαμβάνει ο "δημοσιογράφος" του άλλου καναλιού, για να δείξει ότι βοηθάει το "συνάδελφο", κάνοντας όμως κακό στην ουσία σε όλους!!!!


Μαθαίνουμε ότι σύντομα θα υπάρξουν καταγγελίες συγκεκριμένες απο την Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε (Ενωση τεχνικών ίδιωτικής τηλεόρασης Βορείου Ελλάδος) ή διαφορετικά θα πρέπει να παρέμβει αυτεπάγγελτα ο εισαγγελέας, για να τελείωνει μια κι έξω αυτή η μίζερη κατάσταση!!!!

Αναμένουμε σύντομα εξελίξεις!
 
Από το ιστολόγιο: http://gatzoli.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kurie xamalidi eseis omws thelete na se provalei h dimotikh thleorash kai san dimotikos sumvoulos de nomizw pws einai swsto na anevazeis tetia artha!!!!!!!!!!!!!!!!