Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2007

Αναβολή Δημοτικού Συμβουλίου 10-12-2007

Η αναβολή του προγραμματισμένου Δημοτικού Συμβουλίου για την Δευτέρα 10-12-2007, λόγω απουσίας του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων της συμπολίτευσης, αποτελεί πράξη περιφρόνησης προς το θεσμό και προσπάθεια απαξίωσης της λειτουργίας του.
Ο προγραμματισμός Δημοτικού Συμβουλίου για την Τετάρτη 12-12-2007, αποδεικνύει ότι πρόκειται για μια πράξη "στημένη" και μελετημένη. Στο συμβούλιο αυτό θα μπορούσε πολύ εύκολα να προγραμματιστεί και το θέμα του Συμβουλίου της Δευτέρας κι όχι να είναι μοναδικό.
Η ευθύνη αυτή, βαρύνει κατά κύριο λόγο το Δήμαρχο Ορεστιάδας, έχει όμως πλέον κι ονοματεπώνυμο στα πρόσωπα των δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης. Το γεγονός αυτό είναι απαράδεκτο και καταγγέλεται δημοσίως.
Η απουσία οφείλεται στο γεγονός ότι το θέμα της συζήτησης προήλθε από αίτημα όλων των συμβούλων της μειοψηφίας καθώς κι από το γεγονός ότι αφορούσε τη ζωντανή μετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων από τη Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας.
Δεν μπορεί επίσης να μην αναφερθεί κάποιος στο απαράδεκτο γεγονός ότι προγραμματίστηκε Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 12-12-2007, μια μέρα όπου σύσωμο το εργατικό δυναμικό της χώρας βρίσκεται σε απεργία για ένα ζήτημα που αφορά όλους, το ασφαλιστικό. Εγώ προσωπικά θα παρουσιαστώ στο Δημοτικό Συμβούλιο και στη συνέχεια θα αποχωρήσω εις ένδειξη διαμαρτυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: