Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Δεν είναι αργία, είναι απεργία...

Την κρίση να πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες!


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 1η ΜΑΗ 10.30 π.μ.
ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την κρίση να την πληρώσουν όσοι έχουν και κατέχουν παρανόμως!! Οσοι εκλεψαν το δημόσιο χρήμα.
Διότι υπάρχει και μια μειοψηφια, πρεπει να το παραδεχτουμε, οι οποίοι εβγαλαν χρηματα ως σκληρα εργαζόμενοι στις επιχειρησεις τους ή στις δουλειες τους ως ελευθεροι επαγγελματιες.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι πληρώνουν τον υπεραριθμο όγκο τους, τα άσχετα επιδόματα που "εβγαζαν μάτι" τόσα χρόνια και το τεμπελίκι στο οποίο οι περισσότεροι είχαν μάθει, με τη δικαιολογία της μονιμότητας και του "δεν μπορει να με κουνησει κανεις απο την καρεκλα μου τωρα". Και μη με πει κανεις λαϊκιστή, γιατί έτσι είναι στη μεγαλύτερη πλειοψηφία τα πραγματα. Και γω δημόσιος υπάλληλος είμαι...

Ανώνυμος είπε...

6/5/10/
Αμφιβάλλω αν εισαι Δημοσιος υπάλληλος,αλλά λιγη σημασία εχει.
Τους υπεραριθμους υπαλλήλους να τους πληρωσουν αυτοι που του διόριζαν,οι βουλευτές και τα μεγαλοστελέχη των κομμάτων για να κρατιούνται στην εξουσία.τα επιδόματα τα εδωναν για να ειναι αρεστοι και να κάνουν ανενόχλητοι την δουλειά τους.οσο για το τεμπελικι μην κρίνεις τους άλλους απο την δική σου συμπεριφορά.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι όντως δημόσιος υπάλληλος, όσο και αν δεν θες να το πιστεψεις ή δεν μου φαινεται απο τα λεγόμενά μου και φυσικά έχω περάσει πολλές μέρες και μήνες τεμπελιάς, χωρίς να μου δίνουν κάποια συγκεκριμένη εργασία να κάνω, χωρίς να έχω κάποια συγκεκριμένη αρμοδιότητα. Και φυσικά επιμένω ότι στην πλειοψηφία ισχύει αυτό, όσο και αν αυτό σε θίγει, διότι βλέπω καθαρά τι γίνεται γύρω μου, στα υπόλοιπα γραφεία αλλα και σε άλλες υπηρεσίες που μιλω με συναδέλφους, χρόνια τώρα.
Οσο για το ποιοι πρεπει να πληρωσουν, συμφωνω απόλυτα μαζί σου.