Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Βενιζέλος: “Τη λύση θα τη δώσουν οι Έλληνες"

“Τη λύση θα τη δώσουν οι Έλληνες, θα τη δώσει η δουλειά των εργαζομένων, η επιχειρηματικότητα, ένα καλά οργανωμένο κράτος που θα σέβεται τον πολίτη και θα υποστηρίζει ένα άλλο μοντέλο ανάπτυξης” σχολίασε ο κ. Βενιζέλος.
“Η δουλειά μας θα δώσει τη λύση για να ξαναβρούμε τα εισοδήματα που τώρα πιέζονται, για να ξαναβρούμε την προοπτική που δικαιούμεθα. Διότι, αυτό που συμβαίνει τώρα είναι να υποτιμάται η χώρα σε σχέση με τις δυνατότητές της και σε σχέση με αυτό που αξίζει” είπε, τονίζοντας ότι αυτό δεν μπορεί να το ανεχτούμε και δεν θα το ανεχθούμε.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εκτίμησε, εξάλλου, ότι η κρίση είναι και ευκαιρία, αρκεί “να είμαστε λιγόλογοι, αξιοπρεπείς, να ξέρουμε που τίθενται οι γραμμές να πορευόμαστε έχοντας τη συνείδηση της ευθύνης μας για την επόμενη γενιά”.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιεμαι και γω οπως εκατομμυρια Ελληνες αν υπαρχει κανεις απο τους κυβερνωντες που να φοραει παντελονια και να χει τα ... να βγει να πει στον λαο την αληθεια...



Δεν παει αλλο. Δεν ανεχομαστε αυτο το "παραμυθι" αλλο.
Καλο θα ηταν καποιος να το κανει γρηγορα γιατι αυτο που λενε "κυριαρχος λαος" και που τοσα χρονια εχουν χεσμενο θα τους παρει με τις πετρες και δε θα χουν μερος να κρυφτουν. Οργη λαου, φωνη Θεου."

Ανώνυμος είπε...

"Σήμερα αύτη την δύσκολη ,μέρα που η χώρα μας περνάει σε ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ.
Σήμερα που και τυπικά κλείνει ο κύκλος της «ένδοξης» μεταπολιτευτικής περιόδου.
Σήμερα που και ο ποιο «αδαής» κατάλαβε ότι ουδείς πολιτικός, δημοσιογράφος...


ή συνδικαλιστής θα πληρώσει τον λογαριασμό, αλλά όλοι εμείς, ο απλός λαός, όπως πάντοτε.
Σήμερα λοιπόν θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ από τον γιό μου που είναι μόλις 8 χρονών και θα ζήσει σε μια χώρα, για την οποία θα ντρέπεται σε όλη του τη ζωή.
Που θα αναγκαστεί να είναι άνεργος και στην καλύτερη περίπτωση εργαζόμενος για λίγα ψίχουλα.
Που θα αναγκαστεί και αυτός να βλέπει όλα αυτά τα κανάλια στην τηλεόραση, και να ακούει όλους αυτούς τους θλιβερούς δημοσιογραφίσκους που μαύρες μέρες σαν κι αυτή, να προσπαθούν να μας πείσουν ότι η «σοσιαλιστική» κυβέρνηση έκανε άλλον έναν άθλο και δεν ντρέπονται καθόλου.
Που θα αναγκαστεί να πει ότι ντρέπεται για την γενιά του πατέρα του, που ξεπούλησε την Ελλάδα ψηφίζοντας συνέχεια ανίκανους πολιτικούς.
Που θα ντρέπεται γιατί η γενιά του πατέρα του έθρεψε ανίκανους συνδικαλιστές και εργατοπατέρες ………………..
Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη απ΄ όλα αυτά τα παιδιά , γιατί ούτε πολιτικός, ούτε δημοσιογράφος αλλά και ούτε ένας συνδικαλιστής θα βρεθεί να το κάνει …………."