Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Σε απαράδεκτη κατάσταση ο κάθετος άξονας Αρδανίου – Ορμενίου

Η αγανάκτηση των κατοίκων του νομού μας, ιδιαίτερα του Βορείου Έβρου, είναι απόλυτα δικαιολογημένη καθώς βλέπουν τον κάθετο άξονα Αρδανίου - Ορμενίου σε απαράδεκτη κατάσταση, γεμάτο με θανατηφόρες λακκούβες.
Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση έχει οδηγήσει σε ταλαιπωρία χιλιάδες οδηγών που διασχίζουν καθημερινά αυτό το δρόμο. Ταυτόχρονα δε, έχει ως αποτέλεσμα πλήθος κατεστραμμένων αυτοκινήτων, στις ζάντες και τα ελαστικά τους, καθώς και δεκάδες τροχαία ατυχήματα αρκετά απ’ αυτά θανατηφόρα. Είναι καιρός να σταματήσει πια αυτή η κοροϊδία Δεν είναι δυνατό ένας δρόμος 100 περίπου χιλιομέτρων να κατασκευάζεται πάνω από 10 χρόνια δίχως να έχει ολοκληρωθεί.

Είναι επιτακτική ανάγκη να ολοκληρωθεί στο σύνολό του ο κάθετος άξονας και να γίνει άμεσα η αποκατάσταση σ’ όλα τα φθαρμένα σημεία του δρόμου που δημιουργούν τα σοβαρά προβλήματα κυκλοφορίας.

Δεν μπορούμε άλλο να σιωπούμε και να αποδεχόμαστε αδιαμαρτύρητα την αναλγησία όλων των υπευθύνων, που αφορά στην κατασκευή και τη συντήρηση αυτού του οδικού δικτύου.
Είναι απαράδεκτο το έτος 2010 να υπάρχουν δρόμοι σαν κι αυτόν, οι οποίοι δεν παρέχουν καμιά ασφάλεια και δεν ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: