Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας 2-2-2010

Συνοπτικά ακούστηκαν, ειπώθηκαν...

Εμείς κάναμε πολύ καλά τη δουλειά μας για τον αποχιονισμό της πόλης. Οι πολίτες φταίνε που δε φοράνε στ' αυτοκίνητά τους χιονολάστιχα...


Ο δήμαρχος Ορεστιάδας πήγε 3 φορές στα μπλόκα των αγροτών. Δεν έκανε όμως την παραμικρή κίνηση για τη στήριξη της γεωργίας και της κτηνοτροφίας κατά τη θητεία του.


Άρον άρον αποσύραν τις σκέψεις για τη δημουργία αναψυκτηρίου σ' ένα κομμάτι του στεγασμένου χώρου για την άθληση των παιδιών στο ανοικτό Εθνικό Στάδιο Ορεστιάδας.


Θα προσληφθούν exrta 8 συμβασιούχοι 2 μηνών για την καθαριότητα. Καλό και θετικό.


Ευθείς βολές κατά του Επάρχου και του Νομάρχη για το άνοιγμα των σχολείων την περασμένη Τρίτη.


Ευθείς βολές κατά της Νομαρχίας και των υπαλλήλων της, οι οποίοι "άρπαξαν" μεγάλο μέρος από το αλάτι, περίπου 20 τόνους, που είχε αποθηκευμένο ο δήμος στον υπαίθριο χώρο του Τμήματος Υδροοικονομίας της Νομαρχίας.


Ονομασία ανωνύμων οδών. Επιτέλους ας πάρει τέλος αυτή η ιστορία...


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακουσα οτι τους επαιρναν τηλεφωνο και τους εδιναν ειρωνικα "συγχαρητηρια" για τον αποχιονισμο, και γνωστη κυρια καμαρωνε μετα οτι πηρε τα ευσημα για το ποσο καλα κανει τη δουλεια της! Βρεχει ή μας φτυνουν;; Βρεχει, Βρεχει...

Ανώνυμος είπε...

επρεπε οι πολιτες να παρουν φτυαρια και να ανοιξουν τους δρομους ?????????υπαρχουν και υπερβολες δεν λεω αλλα οχι να πουν οτι καθαρισαν και την πολη, ενα ματσο χαλια ηταν οι δρομοι, το καιμακτσαλαν πιο λιγο χιονι εχει.

Ανώνυμος είπε...

καθονται και κοροιδευουν την εθνικη οδο για τα χαλια της και δεν βλεπουν το οδικο δίκτυο της πολης