Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Βάλε στη ζωή σου την τοπική αγορά

Απαντάμε στην κρίση
Ζητάμε τα τοπικά προϊόντα της περιοχής μας
Προτιμάμε τους τοπικούς προμηθευτές
...
...
άλλαξε συνήθειες
σκέψου τοπικά
...
...
Στηρίζουμε την τοπική οικονομία... Αγαπάμε τη Ν. Ορεστιάδα

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

me auta ta keimena apodeiknueis oti eisai kalos energos kai euaisthitos politis.

omos, se kamia periptosi den mas peitheis oti tha eisai kalos dimarxos.

i thesi sou kai i politiki sou kinisi simainoun kati..mexri tora den exoume dei tipota..auta ta keimena einai peritta
perimenoyme idees, arthra protaseis

D. Mauridis

aspida1969-2009 είπε...

αν μας εγραφες και μια λιστα απο δικα μας προιοντα!!!αν βρεις δηλαδη κατι που να φτιαχνουμε εδω εστω ενα πραγμα,εκτος απο πατλάκια
Η τα λεμε ετσι για να γεμιζει η σελιδα μας με χαζομάρες

Λευτέρης Χαμαλίδης είπε...

Τοπικά προϊόντα υπάρχουν αρκετά. Ενδεικτικά θα αναφέρω όσπρια, κατεψυγμένα λαχανικά, τυροκομικά, αρτοποιήματα, γάλα, γιαούρτι, παραδοσιακά προϊόντα, κτλ.
Δεν αναφέρομαι όμως μόνο σ' αυτά. Αναφέρομαι και στους τοπικούς προμηθευτές. Τους δικούς μας επαγγελματίες. Τους δύσκολους οικονομικά καιρούς πρέπει όλοι να διαμορφώσουμε τοπική καταναλωτική συνείδηση. Αυτό βοηθάει όλους. Και τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες και την ίδια μας την περιοχή.
Η ευημερία μόνο όφελος θα δημιουργήσει σ' όλους μας. Η μιζέρια, η ηττοπάθεια διαμορφώνει ένα αρνητικό κλίμα με δυσάρεστες συνέπειες.
Οι προτάσεις και γενικά η πολιτική μου πρόταση θα αρχίσει να δημοσιοποιείται σιγά-σιγά στο χρονικό διάστημα που θα επιλεγεί ώστε να ακουστεί και να αξιολογηθεί όπως πραγματικά πρέπει από τους πολίτες.

Ανώνυμος είπε...

Για το σχόλιο του D.Mauridis..

Συμφωνώ μαζίσου και συμπληρώνω για την κίνηση του Λευτέρη να στηρίξει τον Μουζά δεν έπεισε κανέναν...περί στήριξη των θεσμών.
Διότι αυτά που συμβαίνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι πρωτόγνωρα!!Οι παράτυπες και οι παράνομες διαδικασίες "πάνε σύννεφο" και αντίδραση επι της ουσίας καμμιά..

Ανώνυμος είπε...

Τα τοπικά προιόντα για να τα στηρίξουμε πρέπει να ανταγωνίζονται σε τιμή και ποιότητα τη μαζική παραγωγή.. Αλλιώς ποια τοπικά και ποια περιοχή.. Τη τσέπη μας κοιτάμε όλοι.. Είναι και δύσκολοι καιροί..

Ανώνυμος είπε...

Αρκεί να γράψουμε κι ας είναι μαλακία.. Τι δουλειά έχει ο πόνος του καθενός με τα τοπικά προϊόντα?? σε κάθε blog υπάρχουν τελικά οι ίδιοι κολλημένοι.. Κάνουν γύρα και γράφουν.. ΤΑ ΙΔΙΑ..
Κύριε? Κύριε? πέρασε το 2008.. έχει κάνα δυο μήνες.. ΞΕΚΟΛΛΑ!!

Ανώνυμος είπε...

γράψε εσυ την δικιά σου μαλακία και ασε των άλλων...ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάω στοίχημα ότι απ’ολους αυτούς που γράψανε, κανένας δεν είναι ελεύθερος επαγγελματίας, άρα και βαθειά νυχτωμένοι.
Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα, να ανησυχείς… θάρθει και η σειρά σου. Στην αρχή θα πονέσουν οι επαγγελματίες, καταστήματα, έμποροι,
τεχνίτες, οικοδόμοι κλπ. Στο τέλος θα έρθει και η σειρά των δημοσίων, μέχρι να έρθει όμως, θα ειρωνεύονται και θα τρέχουν στα φθηνά μαγαζιά της Τουρκίας και Βουλγαρίας. Θα γυρίζουν την πλάτη στην τοπική αγορά και θα βολεύονται στην σιγουριά του κράτους.
Ώσπου να δουν τις πρώτες φλόγες και να αρχίσουν τις απεργίες και τις φωνές στα ΜΜΕ. Τότε δεν θα τους καταλαβαίνουμε εμείς!!!

outsider