Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Και η ολιγωρία έχει όρια...

Όταν η ολιγωρία ενός φορέα αγγίζει τον ευαίσθητο τομέα της εκπαίδευσης, τότε τα όρια έχουν ξεπεραστεί. Καμιά δικαιολογία δεν είναι ικανοποιητική.
Αισθάνομαι ντροπή και απογοήτευση, όταν αντί ως δήμος, να κουβεντιάζουμε με ποιο τρόπο θα συμβάλλουμε  με συμπληρωματικά κονδύλια, για να καλύψουμε την πολύ μικρή επιχορήγηση των σχολικών δαπανών από το κράτος, δεν έχουν γίνει ακόμη τα αυτονόητα. Να ξεκινήσει ο φορέας τη λειτουργία του.
Κρίμα, διότι ο χειμώνας έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του. Άλλες σχολικές μονάδες έχουν για μερικές μέρες απόθεμα. Κάποιες άλλες εδώ και μέρες δεν έχουν σταγόνα πετρέλαιο θέρμανσης.
Και κάποιοι ψάχνουν ακόμη το νομικό πλαίσιο...

Θα επισυνάψω άρθρα που έχουν γραφτεί σε τοπικές ιστοσελίδες και ιστολόγια, για να έχετε καλύτερη ενημέρωση.

Ράδιο Έβρος 1

Ράδιο Έβρος 2

stin-press-a 1

stin-press-a 2

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο λιτρας πως δεν εγραψε ακομη να συμφωνησει με τις σκεψεις σου ?
αυτο και εαν δεν ειναι ολοκληρωτικη αποδοχη.

Κωνσταντίνος Λύτρας είπε...

- Συνήθως δεν απαντώ σε ανώνυμους, που δεν έχουν τουλάχιστον την ευγένεια, όταν σχολιάζουν πρόσωπα, να βάζουν και την υπογραφή τους.
- Προσωπικά, δεν βλέπω εχθρούς. Οι εκλογές πέρασαν ...
- Όποιοι έχουν "πρόβλημα" με τον κ. Χαμαλίδη, ας το κρατήσουν για τον εαυτόν τους. Ας μην το μεταβιβάζουν αλλού. Είναι άδικο.
- Για τα σχολεία φυσικά και συμφωνώ με τις απόψεις των παραπονούμενων πολιτών, τα σχόλια κλπ. του Ράδιο Έβρος, stin-pres-a, κλπ. καθώς και με τους δημοτικούς συμβούλους των 3 μειοψηφιών ...
- Φιλικά και επώνυμα στον ανώνυμο!

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε επωνυμε
εγω εγραψα για τον ανωνυμο κ. λιτρα τον τ.α/δ, και ε.α. υπστρ/γο, οσο για σενα θα ηταν περιεργο να μην συμφωνησεις με ΟΛΟΥΣ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΑΝΩΝΥΜΑ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΜΠΕΞΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ.
ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΦΙΛΙΚΑ

Κωνσταντίνος Λύτρας είπε...

- Η "ευγένειά" σας, με έχει σκλαβώσει, καθώς και η ανεξήγητη εμπάθειά σας. Συνεχίστε. Φιλικά και επώνυμα. Κωνσταντίνος Λύτρας. (Αυτός που συμφωνεί σε όλα;)