Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας 27/2/2008

Έχει χαθεί πια ο έλεγχος. Δεν υπάρχει πλέον ούτε καν αίσθηση της πραγματικότητας. Κάποιοι άνθρωποι νομίζουν ότι ζουν σε άλλη χώρα, με άλλους κατοίκους. Χωρίς καμμιά απολύτως ευθύνη, αβασάνιστα, πετάνε ότι τους κατεβεί στο μυαλό.
Είναι όμως ντροπή κι αίσχος, κάποιοι να το παίζουν ξύπνιοι κι ειδήμονες σε ζητήματα ειδικά, προσπαθώντας να καλύψουν την δική τους ανικανότητα.
Δεν είναι δυνατόν να θέλουν αυτοί οι κύριοι, οι οποίοι θα έπρεπε να ντρέπονται για τον τρόπο που διαχειρίζονται τα πράγματα στο όνομα του Δήμου και μας εκθέτουν πανελληνίως, να πιστέψουμε όλοι ότι ενώ έγιναν όλα καλά, τα χρήματα από το ταμείο του Δήμου χάθηκαν χωρίς να φταίει κανείς.
Δηλαδή τελικά τι έγινε. Είχαμε θεομηνία, φύσηξε αγέρας και μάζεψε τα χρήματα από το λογαριασμού του Δήμου και τα πήγε στην Αθήνα; Να μην τρελαθούμε δηλαδή!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σωστες κατα ενα μέρος οι επισημάνσεις
αλλα πρέπει να ξέρεις οι γραμματικές γνώσεις δεν ειναι πανάκια , πρέπει να γνωρίζεις οτι
πολλοί απο τους συνδημότες μας χωρίς αξιόλογες γραμαμτικές γνώσεις ειναι ανώτεροι σε κοινωνικά και ηθικά ζητήματα απο πολούς σπουδαγμένους
εκτιμώ πως δεν πρέπει να το επαναλάβεις ,δεν σε βοηθά απεναντίας σε εκθέτει
και να μην ξεχνάς οτι ειναι οι εκλεκτοι του ΛΑΟΥ , μετά απο την επιλογή των συνδημοτών βρίσκονται εκεί

Ανώνυμος είπε...

Οταν κάποιος ασχολείται με κάποιο αντικείμενο αποκτά τις γνώσεις που απαιτούνται. θέλει δεν θέλει. Δεν απαιτείται να έχει 2 master και 3 διδακτορικά. Αν ήταν έτσι, θα ήταν υποχρεωτικό βάσει νόμου να έχουμε μηχανικό Αντιδημαρχο τεχνικής υπηρεσίας, Οικονομολόγο αντιδημαρχο οικονομικών και πάει λέγοντας. Οι συμβουλοι είναι εκλεγμένοι απο τον λαό ανεξαρτήτου μόρφωσης, ευτυχώς ή δυστυχώς.
Ο ρατσισμός της μόρφωσης που παρουσιάζετε δεν σας τιμά ιδιαίτερα κε Χαμαλίδη

Ανώνυμος είπε...

Φυσηξε έρωτας βοριάς
μέσα στα φύλλα της καρδιάς
κι όλα τα αλλάζω
και ζειμπεκικο χορευωωωω

Λευτέρης Χαμαλίδης είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τις επισημάνσεις σας.
Πρέπει να σας πω ότι συμφωνώ απόλυτα μ' αυτά που αναφέρετε. Θα σας τονίσω απλά ότι, αυτά που γράφω αναφέρονται στον αντιδήμαρχο κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος κατά την προσωπική μου άποψη, είχε το θράσος να πει δημόσια ότι ζητήματα της ειδικότητας και της δουλειάς μου δεν τα γνωρίζω κι ότι είμαι αδιάβαστος. Κι όλα αυτά βέβαια σε ένα θέμα το οποίο πιστεύω ότι έχουν γίνει τραγικά λάθη από μέρους του και του δημάρχου.
Ε, αυτό το θεωρώ προσβολή και δεν μπορώ να το αφήσω να περάσει έτσι. Όπως καταλαβαίνετε δεν έχει να κάνει με κανενός είδους ρατσισμό μορφωτικό, κτλ. Είναι ζήτημα ηθικής τάξης για μένα.
Δεν είναι κακό, ούτε πανάκια να μην ξέρει κάποιος κάτι. Είναι όμως πολύ άσχημο να μη θέλεις να μάθεις, διότι δεν ασχολείσαι ή δε δουλεύεις. Και αυτό γίνεται πολύ επικίνδυνο, όταν από δικές σου βλακείες, ζημιώνεται μια ολόκληρη περιοχή.
Αυτό εννοώ κι όχι άλλου είδους ζητήματα υποτίμησης, κτλ. Αυτά, μακρυά από μένα.
Αυτό που πιστεύω είναι ότι όλοι μας πρέπει να έχουμε αυτογνωσία και να μη λέμε ότι θέλουμε χωρίς να το σκεφτόμαστε, ιδιαίτερα όταν ασχολούμαστε με τα κοινά.