Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Λογαριασμό για τους πλημμυροπαθείς του Ορμενίου άνοιξε ο Δήμος Ορεστιάδας

5351057646395 ο Αριθμός Λογαριασμού της Τράπεζας Πειραιώς για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών του Ορμενίου
Στο άνοιγμα Τραπεζικού Λογαριασμού για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών του Ορμενίου, προχώρησε ο Δήμος Ορεστιάδας ύστερα από την πρόταση του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης "ΝΕΑ ΑΡΧΗ" κ. Γιώργου Καραγιάννη, που είχε κατατεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο πριν από καιρό και είχε γίνει αποδεκτή απο τις παρατάξεις Δημοτική Αλληλεγγύη, Νέα Αρχή και Ορεστιάδα στην Πρώτη Γραμμή πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Μετά την κοινή συμφωνία των τριών παρατάξεων ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία και στις 28 Μαΐου οι Υπουργοί Οικονομικών και Εσωτερικών εξέδωσαν Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία εγκρίθηκε το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς με δικαιούχο τον Δήμο Ορεστιάδας με ειδικό σκοπό την βοήθεια προς τους πλημμυροπαθείς του Ορμενίου.
Η τριμελής επιτροπή διαχείρισης είναι διαπαραταξιακή και αποτελείται από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Μανώλη Παπαντωνίου, τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Λευτέρη Χαμαλίδη και τον επικεφαλής του συνδυασμού Ορεστιάδα στην Πρώτη Γραμμή κ. Βασίλη Μαυρίδη, ενώ οι δικαιούχοι ενίσχυσης θα υποδειχθούν από το Τοπικό Συμβούλιο Ορμενίου.
Ο υπ' αριθμ. 5351057646395 λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς θα είναι ανοιχτός μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου με όνομα δικαιούχου τον Δήμο Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: