Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της 7ης Νοέμβρη

Θα ήθελα να σταθώ με απόλυτο σεβασμό και ευγνωμοσύνη μπροστά στους δημότες του νέου Καλλικρατικού δήμου Ορεστιάδας και να τους ευχαριστήσω για την επιλογή και την ψήφο τους. Το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Νοεμβρίου είναι ένα αποτέλεσμα που μας γεμίζει ευθύνες αλλά και πάρα πολλές ελπίδες. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει το δικαίωμα να πιστεύουμε ακράδαντα πως την επόμενη Κυριακή, ο δήμος Ορεστιάδας θα αλλάξει πορεία. Θα ξεκολλήσει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια, θα κάνει μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ.
Μέχρι τώρα διεξάγαμε ένα προεκλογικό αγώνα με πολιτικό πολιτισμό, με αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, με πρόταση και πρόγραμμα για το νέο δήμο. Κι έτσι θα συνεχίσουμε.
Καλούμε τους πολίτες σε μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία. Αποδεσμευμένοι από υποχρεώσεις, εξαρτήσεις, ιδεολογικές αγκυλώσεις, γραμμές και όρια να δώσουν στο δήμο Ορεστιάδας την ευκαιρία για μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση και πρέπει ο καθένας ξεχωριστά να αναλάβει την ευθύνη του για την ποιότητα ζωής που θέλει, τον αυτοσεβασμό, την αξιοπρέπεια, την προοπτική και το μέλλον αυτού του τόπου. Γιατί αυτός ο τόπος αξίζει πολλά περισσότερα. Ας μη χαραμίσουμε την ευκαιρία μας να αλλάξουμε την ιστορία, ας μη στερήσουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: