Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

Ποιότητα πολιτιστικών εκδηλώσεων

Σήμερα, δεν περισσεύει η ποιότητα στη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων. Το εύκολο, το αβασάνιστο έχει γίνει πια κανόνας.
Σημαντικά διαφορετικές διοργανώσεις κάνει το περιοδικό "ΒΟΡΕΑΣ" κι ο εκδότης του Σταύρος Παπαθανάκης.
Η τελευταία διοργάνωση με τίτλο "Ξενιτεμένο μου πουλί..." στις 18-21 Αυγούστου στο Σπήλαιο - Δ. Τριγώνου, ήταν και καλά οργανωμένη και είχε περιεχόμενο και ουσία.
Χάρηκα διπλά, γιατί κάποιος εκτός απ΄το αφιέρωμα στους μετανάστες που μπορούσε να παρακολουθήσει, είχε τη δυνατότητα να βρεθεί με παλιούς φίλους.
Ταυτόχρονα δε, βραβεύτηκαν κάποιοι άνθρωποι, δικοί μας, Εβρίτες, για τη δική τους ξεχωριστή παρουσία ο καθένας στην κοινωνική πραγματικότητα.
Ο Μόσχος Πολυσίου, αντιπρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ένας άνθρωπος ο οποίος, επειδή τον έχω γνωρίσει προσωπικά, είναι διαθέσιμος να βοηθήσει με όποιο τρόπο με κατευθύνσεις τους αγρότες της περιοχής μας. Δυστυχώς όμως μένει αναξιοποίητος από τους τοπικούς φορείς.
Ο Αντώνης Τσακιρόπουλος με σημαντική και πολύχρονη αθλητική παρουσία.

Ο φίλος και συμμαθητής μου, Δημήτρης Παρούσης. Ο Δημήτρης είναι απ' τις περιπτώσεις που λέει κάποιος "χαίρομαι που έχω φίλο το Δημήτρη". Για όσους δεν τον γνωρίζουν, είναι από τον Πύργο Ορεστιάδας, είναι δημοσιογράφος και αυτή τη στιγμή κάνει το γύρο του κόσμου, προσπαθώντας να ανακαλύψει οτιδήποτε Ελληνικό στοιχείο βρει στους προορισμούς του.

Για να μάθετε περισσότερα στοιχεία για το ταξίδι του, να δείτε φανταστικές φωτογραφίες και ρεπορτάζ που κάνει, επισκεφτείτε οπωσδήποτε την ιστοσελίδα του, την έχω σε link στις ιστοσελίδες που μ' ενδιαφέρουν. Την ξαναγράφω όμως και η οποία είναι: http://www.godimitris.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΥΠΟΝΝΟΕΙΣ,ΟΤΙ ΤΑ ΡΟΡΟΠΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ??