Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Αυτοοργάνωση στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. Ενωμένοι, ανανεωμένοι, συνεχίζουμε

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό μια πανελλαδική εξόρμηση για την αυτοοργάνωση του. Ήδη σε όλους τους νομούς της χώρας, πραγματοποιούνται εκδηλώσεις με την παρουσία κεντρικών αλλά και τοπικών στελεχών, με σκοπό να απευθύνουν προσκλητήριο συμμετοχής στους πολίτες.

Αυτή η διαδικασία είναι ένα κάλεσμα δημοκρατίας. Μια πρόσκληση που αφορά σε όλους όσους είχαν ασχοληθεί παλιότερα, αλλά και νέους που ενδιαφέρονται να αφιερώσουν λίγο χρόνο, σκέψη και δράση για την παράταξη.

Ανοίγουν οι πόρτες του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής σε όλους όσους ενδιαφέρονται να απαντήσουν θετικά σ’ αυτή την πρόσκληση, με σκοπό να συμβάλλουν στην αναγέννηση του κινήματος και στην οικοδόμηση ενός νέου, σύγχρονου σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, που θα απαντάει στα σύγχρονα προβλήματα της κοινωνίας μας και θα χαράξει μια νέα ελπιδοφόρα πορεία προς το μέλλον.

Χαράσσοντας την ίδια πορεία, όπως και στο ξεκίνημα του ΠΑΣΟΚ, αξιοποιώντας την εμπειρία που υπάρχει, τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, το υπάρχον στελεχιακό δυναμικό, απευθύνουμε πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους ενεργούς πολίτες. Σε όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε μια συλλογική διαβούλευση, με σκοπό τη συνδιαμόρφωση του πολιτικού προγράμματος από την κοινωνία των πολιτών. Σε όλους όσους επιθυμούν να συμβάλλουν με τη συμμετοχή τους, στα όργανα και στις πολιτικές διαδικασίες του.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής είναι ένα κίνημα βάσης. Έτσι δημιουργήθηκε κι έτσι πορεύεται και τώρα. Ενωμένοι, ανανεωμένοι, συνεχίζουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: