Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Δήλωση Λευτέρη Χαμαλίδη για τη Συνάντηση Νέων "ΑΡΔΑΣ 2011"

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Αρχή» κ. Χαμαλίδης, με αφορμή την ολοκλήρωση της 17ης Συνάντησης Νέων Άρδας 2011, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Θα ήθελα να δηλώσω την αντίθεσή μου για την ενέργεια κάποιων θερμόαιμων παρευρισκόμενων στην τελετή λήξης της 17ης Συνάντησης Νέων, να εκφράσουν την απογοήτευσή τους για τη διοργάνωση, με πέταγμα μπουκαλιών και με κατάβρεγμα της προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο. κ. Ροροπούλου. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να επιλέξουν άλλον τρόπο για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους, η οποία είναι δικαιολογημένη σε μεγάλο βαθμό.
Στη διάρκεια αυτής της διοργάνωσης, έγιναν αισθητές οι λανθασμένες επιλογές της προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο. και του δημάρχου Ορεστιάδας, για τον τρόπο οργάνωσης της εκδήλωσης. Η ανεπάρκεια ήταν κάτι παραπάνω από φανερή, οι καλλιτεχνικές επιλογές σε μεγάλο βαθμό αποτυχημένες, η διαχείριση με αρκετά κενά, παραλείψεις, παρατυπίες. Το φιλότιμο 2-3 ανθρώπων δεν φτάνει για μια τόσο μεγάλη διοργάνωση.
Ήταν αναπόφευκτο, η αγανάκτηση κι η απογοήτευση του κόσμου, να εκφραστεί σε κάθε παρέα που ήρθε στον Άρδα. Ακόμη και στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, τα αρνητικά σχόλια είναι απίστευτα.
Ο θεσμός αυτός φαίνεται ότι έχει φτάσει σε οριακά σημεία συνέχειας ή μη. Είναι ανάγκη να αναθεωρηθούν πολλά πράγματα και να επαναπροσδιοριστούν οι στόχοι και οι επιδιώξεις του.
Η εκδήλωση αυτή αφορά σε συνάντηση νέων κι έτσι πρέπει να οργανώνεται και ν’ αντιμετωπίζεται στη βασική της δομή. Η γεωγραφική θέση της περιοχής, απαιτεί την ύπαρξη διασυνοριακού χαρακτήρα στη συνάντηση και για τους φορείς και καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν, αλλά και για τους πολίτες που θα παρακολουθήσουν.
Με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής, πρέπει να γίνει απολογισμός της εκδήλωσης και να ανοίξει ο διάλογος για τη σωτηρία και βελτίωση του θεσμού. Η συνάντηση νέων στον Άρδα είναι πάνω από δημοτικές παρατάξεις και δεν είναι πεδίο προσωπικής προβολής και πολιτικών επιδιώξεων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα αντανακλαστικά σου μάλλον δεν είναι και τα καλύτερα, αν ήσουν τερματοφύλακας θα είχες φάει γκόλ και ακόμη θα αναρωτιώσουν που είναι η μπάλα,διότι το φεστιβάλ του Αρδα δεν αφορά μόνο αυτούς που, τελος πάντων, διοργάνωσαν αλλά συνολικά το δημοτικό συμβούλιο και όλες τις παρατάξεις διότι με την συνολική απάθεια και αφασία του Δ.Σ. οδηγείται νομοτελειακά προς διάλυση και αφανισμό ότι καλύτεορ έχει απομείνει στην περιοχή. Βέβαια επειδή για μια ακόμη φορά θα αποποιηθείς των ευθυνών, έχω απλά να κάνω μια παρατήρηση εφέτος στη διοργανωση είχαν ενεργή συμμετοχή πολλοί συνεργάτες του Διόνυσου ξέρεις αυτού του σωματίου του οποιου ήσουν και μέλος του Δ.Σ. και κατά συνέπεια, τουλάχιστον συνομιήτές σου, δεν θα μπορουσες να τους πεις δυο κουβέντες για το έγκλημα που διαπράτονταν!!!!
Αν μου επιτρέεπεις και μια ακόμη παρατήρηση, η ακατάσχετη μπουρδολογια και φλυαρία όπως τα συνεχή postarismata για άσχετα πράγματα δεν ωφέλησαν κανένα

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς να συμφωνώ σε όλα έχει δίκιο ο παραπάνω αναγνώστης,η ευθύνη είναι όλων σας όχι της ροροπούλου ή του μουζά η του χ η του ψ, κατ' αρχήν θα έπρεπε να υπήρχε ζήτημα διοίκησης του Άρδα πολύ πρίν φτάσουμε στην υλοποίηση του!μήπως απλά υπάρχεται για να γκρινιάζετε για την μετάδοση του δημ.συμβ από την τηλεόραση?μονό η προβολή στο γυαλί σας ενεργοποίησε σαν αντιπολίτευση,γιατι σε όλα τα άλλα θέματα είστε ανύπαρκτοι..και όχι μόνο εσείς αλλά και ο συνδυασμός του Μαυρίδη!Χάσαμε τις εκλογές και το μόνο που κάνουμε είναι να λέμε σε όλα όχι μέχρι τις επόμενες?αυτή είναι η στρατηγική σας για να ξαναδιεκδικήσετε τον δήμο?η ανυπαρξία του δημάρχου από μόνη της δεν κάνει την δική σας ουδετερότητα δύναμη αλλά απέχθεια απ τον λαό...συνεχίζοντας για τον άρδα που καλώς η κακώς έγινε και έπρεπε να τον στηρίξουν όλες οι δυνάμεις της περιοχής εσείς κ.Χαμαλίδη που ήσασταν?γιατι απ όλο τον συνδυασμό σας μόνο τον Καραγιάννη είδαμε και εκείνον λόγο καθήκοντος εσείς εμφανιστήκατε μόνο την τελευταία μέρα με ομολογουμένως πολύ ωραίο εξωτικό χρώμα