Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Πρόσκληση σε online συνομιλία

 

Σας προσκαλώ σε μια οnline συζήτηση για τα προβλήματα και τις ανάγκες της περιοχής. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή από τις 21.30 έως και τις 23.00 στο διαδικτυακό τόπο facebook στον "τοίχο" της εκδήλωσης που δημιουργήθηκε γι αυτό το σκοπό.

 

Διεύθυνση (link): 

 

http://www.facebook.com/event.php?eid=148403391871091

Σας περιμένω για ανταλλαγή απόψεων,  ερωτήσεις, προβληματισμούς και ότι άλλο θεωρείτε πως πρέπει να ειπωθεί.


1 σχόλιο:

citizenor είπε...

Λευτέρη, πολυ καλή η πρωτοβουλία σου αλλα:
1) το να προσεγγιζεις με τετοιο τροπο τον κοσμο όταν δεν το συνηθιζεις αντιστοιχει με την κινηση των πολιτικών να πηγαίνουν σε απομακρυσμένα χωρια χαμογελοντας, για χειραψίες, παραμονές των εκλογων. Κατα τη γνώμη μου αυτη η κινηση σου θα επρεπε να γινει πολυ πιο μπροστα όταν δεν θα συσχετιζότανε με πολιτικο οφελος.
2) τεχνικα, ποσο εύκολο ειναι πραγματοποιήσεις κατι τέτοιο στον τοιχο του facebook; η συζήτηση θα πραγματοποιέιτε με wall posts ή με comments? που θα τελειώνει το ένα και πού θα αρχίζει το άλλο θέμα; ποιός θα αποφασίζει; πως θα γίνεται το moderation τυχόν υβριστικών ή ασχετων μηνυμάτων; αρκει 1μιση ωρα να τα κάνεις όλα; ελπίζω πραγματικά να εχεις κανει σωστο σχεδιασμο. σε παραπέμπω στην κινηση στο Twitter της Ντορας Μπακογιαννη, αλλα και στο πολυ προσφατο φιασκο του Logo της ΟΝΝΕΔ (εδω οι βασικες λεπτομερειες εαν δεν εχεις υπόψιν http://zlatkogr.blogspot.com/2010/10/logo31.html). Ελπίζω να έχω άδικο σε όλα και να βγει ομαλα ολο αυτο. για μελλοντικες τετοιες κινησεις, για τις οποίες ειμαι 100% υπερ εχε υπ οψιν και αυτο http://www.coveritlive.com μπορει να φανει πολυ χρήσιμο. δεν χρειάζεται να δημοσιεύσεις το μηνυμα μου, αλλα αν θελεις δωσε μου μια απαντηση στο citizenoforestiada@googlemail.com