Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2008

1.400.000 ευρώ έκαναν φτερά...

Δυστυχώς για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Ορεστιάδας, επιβεβαίωσε την πολιτική του ανικανότητα. Κατόρθωσε, διότι περί κατορθώματος πρόκειται, να στερηθεί ο Δήμος ένα τεράστιο ποσό για την υλοποίηση ενός από τα πιο σημαντικά έργα των τελευταίων ετών για την πόλη. Το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ορεστιάδας.
Η αδιαφορία, ο εφυσηχασμός και η πολιτική ανικανότητα οδήγησαν το Υπουργείο Οικονομικών να αφαιρέσει από το λογαριασμό του Δήμου στην Τράπεζα της Ελλάδας, τα χρήματα που ήταν δεσμευμένα για την υλοποίηση του έργου αυτού, λόγω μη κίνησης του λογαριασμού, λόγω αδιαφορίας δηλαδή.
Το Υπουργείο Πολιτισμού πέρσι, διακρίνοντας την σπουδαιότητα του έργου, αλλά την ταλαιπωρία που υπέστη ο Δήμος από τον εργολάβο του έργου, αποφάσισε τη συνέχιση χρηματοδότησης του έργου από εθνικούς πόρους, παρόλο που το έργο έπρεπε να απενταχθεί και να στερηθεί την Κοινοτική χρηματοδότηση. Όμως η πολιτική αναλγησία του Δημάρχου, οδήγησε το έργο σε χειμερία νάρκη.
Παρατηρώντας την κατάσταση που επικρατούσε το Υπουργείο Οικονομικών έκανε αφαίρεση του δεσμευμένου ποσού, προκειμένου αυτό να αξιοποιηθεί από κάποιον άλλο φορέα, πιο ενεργητικό.
Είναι τραγικό ένας φορέας σοβαρός, όπως ο Δήμος Ορεστιάδας, να διασύρεται και να υποβαθμίζεται λόγω πολιτικής ανικανότητας.
Δυστυχώς, για το έτος 2007 το οικονομικό ισοζύγιο για το Δήμο Ορεστιάδας είναι -1.400.000 ευρώ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

προτείνω την σύσταση κίνησης πολιτών με σκοπό την εξαναγκαστική παραίτηση της δημοτικής αυτής επικίνδυνης αρχής.
(όρος λίαν επιεικώς)

Ανώνυμος είπε...

hahahaha kalo ki auto

Ανώνυμος είπε...

Ο τι θυμάται χαίρεται ο καθένας. Η Δημοτική αρχή είναι τελείως ανίκανη τελείως και το λέω εγώ που στήριξα τον Δημήτρη Μουζά.Ειδικά αυτός, είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση.Ποιος όμως έχασε την τσίπα για να την βρουν αυτοί? Ντροπή τους.
Μανόλης

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ IMAGE ΤΟΥ. ΣΩΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΥΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΤΩ.ΤΟ 1.400000 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΤΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ

Ανώνυμος είπε...

το άλλο με τον τοτό το ξέρεις ??? αν όχι ρώτα το Δήμαρχο και το επιτελείο του ............