Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Φτάσαμε στο τέλος μιας τεράστιας, συλλογικής προσπάθειας που ξεκίνησε πριν κάποιους μήνες. 

Το ΠΑΣΟΚ δυναμώνει, ανανεώνεται και προχωρά. Στη διπλή εκλογική αναμέτρηση αυξήσαμε την εκλογική και κοινοβουλευτική μας δύναμη κατά 50%.

Ο στόχος της εκπροσώπησης του νομού από την παράταξη μας στη Βουλή δεν επιτεύχθηκε αυτή τη φορά, όμως έχουν μπει γερά θεμέλια.

Εύχομαι στους νέους βουλευτές του νομού μας καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Το αποτέλεσμα των εκλογών κι η σύνθεση της νέας Βουλής, πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Εμείς ως κίνημα ευθύνης, είναι βέβαιο πως θα κάνουμε την αυτοκριτική μας.

θα ήθελα να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ τους συνυποψήφιους μου, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, που δώσαμε ένα συλλογικό και μεγάλο αγώνα για την επαναφορά της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής.

Ευχαριστώ ΟΛΑ τα στελέχη, παλιά και νέα, τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ για τη μαχητικότητα και τον αγώνα που έδωσαν μαζί μας.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους φίλους, συνεργάτες για την καθημερινή στήριξη τους και φυσικά όλους εσάς που αποτελείτε τη δύναμη που θα αναγεννήσει το ΠΑΣΟΚ και συνακόλουθα και τη χώρα.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στην οικογένεια μου που ήταν συνεχώς το στήριγμα μου σ' αυτή την προσπάθεια. 

Στο ταξίδι αυτό εισέπραξα προσωπικά τόση αγάπη και συμπαράσταση, η οποία υπερέβαινε τα κομματικά όρια, που ήταν πραγματικά συγκινητική!

Από αύριο το πρωί, ξεκινά ένα νέο ταξίδι για τη δημιουργία ενός ρεύματος κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας, για μια ισχυρή Ελλάδα. Σ’ αυτό τον αγώνα θα είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και δυνατοί!


Δεν υπάρχουν σχόλια: