Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

89 χρόνια δεν αρκούν για να εκπολιτιστούν «κάποιοι» της ΔΕΚΗΠΑΟ

Τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής, 24-06-2012, στο Υπαίθριο Θέατρο στη βράβευση των επιτυχόντων σε Πανεπιστήμια μαθητών δείχνουν ότι θα χρειαστούν να περάσουν άλλα 89 χρόνια για να αποβάλλουν κάποιο άνθρωποι της ΔΕΚΗΠΑΟ την αγενή νοοτροπία τους, που τους έχει διαποτίσει το DNA και προσπαθούν να καλύψουν το πολιτιστικό τους έλλειμμα με θέσεις και αξιώματα σε πολιτιστικούς Φορείς του Δήμου μας.
Με την κάλυψη του Δήμου, προσκαλείς επίσημα κάποιον που έχει θεσμικό ρόλο στην κοινωνική ζωή της πόλης σου. Στη συνέχεια, αφού σου κάνει την τιμή να παρευρεθεί στην εκδήλωσή σου, προσπαθείς να τον απαξιώσεις. Γιατί;
- Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου θα απαντούσε κάποιος, που δεν μπορεί να καταλάβει πώς σκέφτεται το μυαλουδάκι αυτών των ανθρώπων.    
Πάντως, να ξέρετε όλοι εσείς που δεν είστε του ίδιου πολιτιστικού επιπέδου των «κάποιων» της ΔΕΚΗΠΑΟ, που δεν είστε στην παρέα της παράταξης του Δημαρχιακής Αρχής και δεν είστε μπλεγμένοι στις δικές τους δραστηριότητες, όταν σας καλούν στις εκδηλώσεις τους, μπορεί να σας την έχουν «στημένη». Δεν έχουν ούτε καν το απλό ελληνικό φιλότιμο που τιμάς και σέβεσαι τον φιλοξενούμενό σου.

Κούζας Γιάννης
Σύμβουλος Εκπαίδευσης

(Την Κυριακή 24/6/12 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στα πλαίσια των ΟΡΕΣΤΕΙΩΝ, για την βράβευση των επιτυχόντων μαθητών των σχολείων του δήμου Ορεστιάδας στις ανώτερες και ανώτατες σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: