Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Λογαριασμός αλληλεγγύης για την απόσβεση του Δημόσιου χρέους

Δημιουργήθηκε το «ταμείο στήριξης» για τη βοήθεια στις προσπάθειες της Ελλάδας για οικονομική εξυγίανση όπως ακριβώς είχε ζητήσει ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.
Παράλληλα, κάλεσμα προς τους απανταχού Έλληνες, να ενισχύσουν την εκστρατεία για το «Ταμείο Στήριξης της Ελλάδας», απευθύνει και το προεδρείο του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο Ελληνισμός, απανταχού της γης, αγαπάει και στηρίζει πάντοτε με κάθε τρόπο την Ελλάδα, ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές. Στην παρούσα, κρίσιμη για τα οικονομικά της πατρίδας μας, στιγμή καλούμε όλους τους ομογενείς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Θεωρούμε ότι είναι χρέος μας, του καθένα χωριστά και όλων μαζί, να στηρίξουμε και να συμβάλουμε ενεργά στην εκστρατεία για την ενίσχυση του Ταμείου Στήριξης της Ελλάδας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, προσωπικότητα καθολικής αποδοχής, με ιδιαίτερο κύρος, ο οποίος αποδέχθηκε την σχετική πρόταση του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: